Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden24

nie rozumiem jak kobiety pisza cos takiego: ja i moj partner ehehehhe

Polecane posty

ok facet ma byc silny, ma wzbudzac respekt ale nie po to by wyzywac sie na swojej kobiecie, tylko po to by ja bronic przed zlym otoczeniem

Kobieta jest w ciąży i jest do niczego... Ja pitole, ale teraz inteligencją błysnęłaś. Pierdolnięta jesteś Noxelia jak nikt. Mam nadzieję, że jak cię już zapłodni ten twój samiec to cię kopnie mocno w dupę.

kobieta po urodzeniu dzieci jest juz do niczego? no ja cie prosze skad ty masz takie poglady to ja nie wiem

Gość qwerty09080706
Zgadzam się z Tobą, poglądy tych głupich feministek nie prowadza do niczego dobrego. Facet to facet powinnien zadbać o swoją żonę, rodzine itd...Ja tam się ciesze, że nie mam wszystkiego na swojej głowie, że on zajmuje się zarabianiem na dom, rachunkami, załatwianiem wszystkiego, a ja mu tylko doradzam: tylko, że mój mąż mnie i moje zdanie szanuje więc w różnych kwestiach bierze je pod uwagę...A autor to poprostu zwykly ham

wielema udreki, a facet takich rzeczy nie przezywa i dlatego podziwiam mojego mezczyzne. faktycznie jest madrzejszy, zawsze wie jak gdzies dojechac, nie jestem feminiska zalamana wiec pisze jak jest.

Gość wez ty morde zamknij noxelia
twoje patologiczne otoczenie się nie liczy 🖐️

ja juz tak mam, ze nie jakby trzeba było głosowac kto jest mniej inteligentny, zaradny, rozsadny, sprytny, pracowity i wytrzymały to wszystkie głosy daje na facetów..od zawsze mi mówia, ze nie lubie kobiet, ano nie lubie z pewnymi wyjatkami..wiem, ze sa Wielkie, Wspaniałe kobiety, ale jednak to wyjatek. Po drugie wiele kobiet zachowuje sie tragicznie i jednak uznaje wyzszosc mezczyzn, co nie oznacza, ze kobiety sa podgatunkiem. Tak samo tepie głupia babe i durnego faceta, ale tak z reka na sercu musicie przyznac ze jestescie bardziej podłe...autor to gbur i prowokator, ale sama dyskusja nad rola faceta jako strony silniejszej w zwiazku to popre

NATURA a nie patologia i taksie ciesz, bo kiedys kobieta byla scierwem wiec ciesz sie

noxi moze ty powinnas w pakistanie mieszkac? ja np licze na to ze moj men pomoze mi np w obowiazkach domowych albo czasem ugotuje obiad, to chyba nic wielkiego jemu to nie przeszkadza, pomagamy sobie nawzajem i mysle ze to dobre rozwiazanie

Czyli powinnam mówić "ja i mój podwładny (okazyjnie doradca)"? Hm...za dużo pisania....

raczej nie, lubie swoj styl ubioru i olnosc pod tym wzgledem. nie lubie slodko pierdzacych facetow w rozowych koszulach wiec mi oswim nawet nie przypominaj, bo ja na takiegowno rzygam, to nie facet.

Gość martwa noxelia
Martva powiedz swojemu panu i władcy żeby cię lepiej wychowywał, może napierdalanie pasem coś da żebyś zmądrzała.

moj facet ma podobne poglady, ale do tego szanuje mnie poniekad i okazuje uczucie mimo tego. wtf??? :O

i od rana te same glaby na forum.. Lady Love vel Martva vel Najarana.mocne trio pod wezwaniem

Gość Debilne pustostany
Az mnie reka swierzbi, zeby wam przypierdolic. Ale zostawiam to waszym facetom :-D

Idź w takim razie do swojej matki, babci, sistry, córki i powiedz, że są tylko popychadłami i workami na spermę :)

szanuje poniekad hahahaha rzucanie o sciane zalicza sie do tego martva? kobieta nie jest gorsza istota no moze jedna-Ty, choc nie okreslilabym cie mianem kobieta :D