Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nryhtokit4oi

dlaczego moja matka mi szkodzi??

Polecane posty

Gość nryhtokit4oi

jestem otyla niedlugo mam miec operacje ortopedyczna lekarz koniecznie nakazal schudnac 10 kilo moja matka kiedy to uslyszala zaczela robic tlusciejsze potrawy 2 obiadki dziennie kupuje duzo slodyczy, chipsow i przekasek chociaz wie ze mam nakazane schudnac czemu ona to robi? jestem lakoma i ona wie o tym

Gość nryhtokit4oi
?

Gość rtrttrrt
znowu ty?

Nie wiem, moze jej sie spytaj wprost dlaczego kupuje skoro wie, ze masz schudnąc? Przeciez ona Ci utrudnia to... ona szkodzi Ci nawet nie dlatego, ze nie schudniesz, ale moze nawet mogą nie wykonać Ci tej operacji.. :O Masz mega nieodpowiedzialną matkę.. :O a moze ona boi sie tej operacji, ze np. cos Ci sie stanie :O?

Gość nryhtokit4oi
mowi ze moge nie jesc:o

Gość Donata00
może ona jest chora na discovery był taki program o mężczyznach którzy dokarmiają swoje mega otyłe kochanki otyłość tak zagrażała ich życiu że trafiały do szpitala po jedną to nawet przyjechała straż pożarna bo nie przecisnęła się przez drzwi

Gość z takim podejściem to tylko
no i ma rację :D Bo tyjesz od jedzenia a nie od kupowania przecież. To nie od niej zależy czy schudniesz, tylko od ciebie. A to, że gotuje bardziej tłuste obiady o niczym nie świadczy. Ja nie lubię chudego i jadam zwykle tłuste potrawy a ważę od zawsze 45 kg

Gość nryhtokit4oi
ona wie ze jestem lakoma i poprosilam ja o ograniczenia kupowana slodyczy i innych rzeczy zeby mnie nie kusilo a ona jakby wiecej kupuje

a ile ty masz lat, że musisz jeść to, co mamusia ugotuje? Może sama sobie rób jedzenie, skoro to od mamy ci nie pasuje?

jak cię kusi jedzenie, to ty w życiu nie schudniesz!!! Co ty masz 5 lat, żeby łapać wszystko co ci w rękę wpadnie?

Gość nryhtokit4oi
mam 24:o ale jestem lakoma

wyprowadz sie od mamusi, proste:O najwyzsza pora chyba:O a poza tym, chyba zarabiasz? to kupuj dla siebie oddzielnie jedzenie,a tamtych nawet nie zauwazaj:P postaw na warzywa, chude mieso, nabiał...ile wazysz,mozna wiedziec?

Gość nryhtokit4oi
sporo

Gość 24 lata i jadasz tylko obiadki
mamusi? Oj dziewczyno, dziewczyno, nic nie robisz tylko jesz, to nic dziwnego że wyglądasz jak hipopotam :D