Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zadziorqa

wkurzająca rodzina !! :O

Polecane posty

hej, mam juz dosyć swojej rodziny , a mianowicie rodziny od str. mojego ojca. :O Za kazdym razem jak nas odwiedzają dołuja mnie na maxa, nie potrafia normalnie sie zachować tylko szukają co komu mogą wytknąć, z czego mogą wyśmiać itd. Sami nie są idealni ( ciotka po rozwodzie - jej synowie również ) a każdemu muszą coś dosrać. Znam się na żartach i lubie się pośmiać, ale chyba są jakieś granice wytrzyałosci. Jak sie zjawiają najchetniej bym z nimi nie rozmawiala, ale rodzice (mimo, ze mam swoje lata) za kazdym razem mowią, ze z rodziną trzeba dobrze zyć :O Mam nowego chłopaka, to od razu powiedzieli mu, ze ma stawiać flaszkę, pytali mu sie czy " juz mnie puknął" :O a gdy spotkalismy sie pod kosciołem bez oporów przed innymi gadali, ze na pewno ciagle sie bzykamy itd :O Nie wiem juz co mam robić. Pewnie napiszecie ze mam z nimi nie gadać, ale to nie takie łatwe. Oni ciagle nas odwiedzają :O chcąc nie chcąc muszę z nimi siedzieć, wysluchiwać... paranoja jakaś.. co mogę zrobić zeby sie w koncu odpierniczyli ? :O

Dodam, że nie kuzynostwo nie jest smarkaczami, mają już swoje rodziny, mają ponad 30 lat już... :O

Gość Donata00
ja mam ten sam problem z babką której nie trawie wtedy gdy ona przyjeżdża nie wychodzę z pokoju albo wychodzę z domu i mię nie ma

Gość rtrttrrt
ludzie na wsi maja takie problemy

Donata - chętnie tez bym wyszla, kiedys tak zrobilam, ale jak oni przyjada rano to czasami siedzą do poznego wieczora, nie mam gdzie sie tak długo szwędać... :O

Gość jedna pani drugiej pani
trzeba niestety ich załatwić tą samą bronią-czyli chamskimi odzywkami będzie to pewnie trudne,ale jeśli jesteś tak zdesperowana to sobie poradzisz odpowiedz na te słowne zaczepki tak,jak się nie spodziewają-czy Cię już puknął? "owszem-a ciocia ma jakiegoś popychacza?" nie wiem dokładnie co powiedzieć,bo to zależy od sytuacji,znasz ich to przygotuj sobie parę złośliwości