Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chillired

jakas kobieta szczesliwa i zadowolona 10 lat po slubie?!

Polecane posty

Czy jest tu jakas kobieta conajmniej 10 lat po slubie i szczesliwa? Nie zalujaca ani slubu w danym wieku ani partnera itd?

To jest masakrycznie ciekawy temat :) Jestem chyba zagorzalym przeciwnikiem slubow i propagatorem zycia beztroskiego ... ciekawi mnie ... jak to jest z tymi malzenstwami. Czy jest tak, ze jak sie trafi na te druga "polowke" ... to mozna sie jej oddac na cale zycie. No ... mezate / zonaci ... smialo, niech inni korzystaja z Waszych rad ... albo ucza sie na Waszych bledach ;)

Gość jestem o wiele wiecej i
nie załuję, z czasem wg mnie jest wrecz coraz lepiej, coraz wiecej wspólnych tematów, człowek sie przyzwyczaja ( w pozytywnym znaczeniu). Bardzo łącza dzieci, wspólne plany, inwestycje, wspolne poglądy, przyjaciele, wspomnienia.

no jest moja mama :P ponad 20 lat po slubie prawie 30 lat razem, dalej patrza na siebie jak w obrazek ;)

Gość Ja się zgłaszam :)
Jesteśmy z mężem 12 lat po ślubie. Jak wychodziłam za mąż miałam 21 lat (z miłości a nie z powodu wpadki) byłam jeszcze na studiach... Kurczę ale muszę powiedzieć, że prawie wszyscy nam odradzali ślub w tak młodym wieku teraz się cieszę że nie posłuchaliśmy. miedzy nami jest na prawdę dobrze, kochamy się i szanujemy, ja za Niego wszystko bym oddała bo to wspaniały człowiek. Oczywiście bywały problemy ale jak się chce to wszystko można rozwiązać na obopólna korzyść. Naprawdę z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że czego jak czego ale nie żałuję swojego wyboru :)

Uff jaka ulga bo ja jestem niedlugo po slubie i bardzo zadowolona ale jak czytam kafe to juz na wszelki wypadek bieglabym papiery rozwode skladac oO

Gość ijijijijg
sobie przygotuj te papiery najwyzej nie wykorzystasz :P 3 lata po ... i pelno watpliwosci gdyby nie slub na pewno nie bylisbysmy razem

Gość Magdaaall
mało jest takich fajnych i szczęśliwych małżeństw, gratuluję i zazdroszczę :)

Gość jestem o wiele wiecej i
na pocieche powiem, ze wsród moich zanojemych jest bardzo wiele dobrych, wieleoletnich małżenstw. Mysle, ze duzo zalezy od tego, czy sie pochodzi z podobnego srodowiska, poza tym kultura , tolerancja i poczucie humoru jest nie bez znaczenia. W kazdym razie , jak obserwuję, takie pary sa trwałe.

Gość sgdhsegfyeyuhiewhf
albo kobieta ktora choc toleruje swojego meza?

mój mnie kocha ale nie siedzi nigdy na kafe, pewnie nawet nie wie co to takiego ;) a tak po za tym Chillired nie dołuj się tym co ludzie wypisują, oczywiście nie każdemu się wszystko układa dobrze ale prawdę mówiąc teraz bardziej na"topie" jest narzekanie na swoich ślubnych i szukanie czegoś nowszego bardziej pociągającego niż miłość do męża/żony. O tym się nie mówi, łatwiej jest narzekać. A co do wątpliwości, jak już pisałam bywało rożnie ale zawsze wiedziałam po prostu o tym że kocham tego swojego Żabola nawet jak nie mogłam na niego patrzeć, nawet jak doprowadził mnie do łez. Na pewno warto być dla innego człowieka wyrozumiałym i czasem o nim pomyśleć. A ślub własnie dlatego jest piękny, że nawet gdy przez chwilę wątpimy pomaga nam na wyciszenie, na zastanowienie się nad tym co jest dla nas ważne - dzięki niemu czasem nie podejmujemy decyzji o rozejściu się - decyzji której żałowalibyśmy przez całe życie.

a i pociągam swojego męża - to widać do dziś np. ma problem chodzić ze mną po sklepach bo gdy się przebieram w szatni i coś przymierzam to :) wiadomo jak ciało mężczyzny reaguje na widok kobiety której pożąda :)

piszcie piszcie!;) czuje ulge :D bo zaczelo przesladowac mnie to czego sie tu naczytalam. Jak A. ma zly dzien to juz mysle ze nie kocha, a moze zdradza a moze cos tam. Jak sie nie usmiechnie raz na godzine to mysle ze sie mna znudzil a jak wpadnie jakas noc bez seksu to zaczynam sie zastanwiac czy go dalej pociagam oO wszystko przez moja wyobraznie

Gość fgfgghgh
lady love pewnie dlatego ejstes taka sliczna

Gość 13 lat po
slubie i jestem zadowolona:)

Gość 13 lat po
to nie czytaj tych głupot tylko zajmij sie czyms? to pomysl co sobie on myskli jak ty masz zly dzien...

Gość alohajeee
moja siostra 15 lat po slubie i zadowolona :) wciaz zakochani w sobie z mężem, może nawet on bardziej w niej niż ona w nim :P