Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugeusgdhjdshfg

gdzie znajdę taką sukienkę?

Polecane posty

Gość ugeusgdhjdshfg
agamemnon, dziekuje za odpowiedź ale widzisz, chodzi o to, że potrzebna mi jest na sobotę, gdybym miala czas zamówiłabym sobie tą z allegro.. potrzebuję znaleźć taką w normalnym sklepie, żeby mięć od ręki:(.

Gość ugeusgdhjdshfg
podnoszę, moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość fgfgghgh
ale brzydactwo za 250 zl, gdzie ty masz rozum

Ale ich w polskich sklepach nie ma. Chyba że podobną, ale to ciężko będzie znaleźć...

Gość ugeusgdhjdshfg
kwestia gustu, mnie sie bardzo podoba;). problem, bo pewnosci, że dojdzie nie mam. zamawiam z allegro duzo rzeczy i niestety czesto z malym poslizgiem, a w tym wypadku, gdy dostne ja w przyszly poniedzialek beda ja magla sobie jedynie podloge umyc;). a w Zarze, Bialconie, Monnari nikt nie widzial podobnych:(?

Gość xcvbnfvnvbn
Mam bardzo podobną szyfonową z Orsay'a. Było kilka kolorów, sukieneczka super.

Słuchaj, zamów za pobraniem. Jeśli nie dotrze na czas to nie odbieraj przesyłki i tyle. Swoją droga musze Ci powiedzieć, ze sukienki z tej firmy sa na prawde rewelacyjne gatunkowo.

Gość ugeusgdhjdshfg
-a dawno kupowałaś w Orsay'u? -zawsze jakiś pomysł, a jak nie dojdzie a ja bede na nia czekac i innej sobie nie kupie..? nie lubie tak na ostatni moment. wolalabym przymierzyc, dotknac, zobaczyc wczesniej jak wygladam.. co do firmy to wiem, mam juz 2 sukienki z Asos ;).

Wiesz co jakby w tydzien za pobraniem nie doszła to znaczy ze sprzedający to frajer. Zamawiasz zaraz-jutro wysyła w środe masz ją na zylion trylion procent. Nie ma innej opcji....no chyba że kurier wpadnie w czasoprzestrzeń