Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana siostra

jakie tabletki zeby sie zabic???

Polecane posty

Gość zdesperowana siostra

Witam, moja siostra ostatnio zwierzyła mi się ze miewa myśli samobójcze. Oczywiście namawiałam ja alby tego nie robiła, jednak jej nie obchodzi już żadna gadanina. Nawet zapisaliśmy ją do psychologa. Ten psycholog jednak nic jej nie pomaga, ona nie potrafi mu nic powiedzieć o swoich problemach. Dlatego pytam was jakie tabletki mogą spowodować śmierć po przedawkowaniu. Chciałabym usunąć je z domowej apteczki, aby nie próbowała ich połknąć, i w ogóle wiedzieć na co u niej uważać, gdyż ona zażywa leki, więc nie mogę usunąć wszystkiego. Jest z nią naprawdę coraz gorzej :( proszę o pomoc!

Gość pojdzie byle gdzie kupi
garsć apapu zagryzie drugą garscia nurofenu i twoje chowanie sie przyda jak umarlemu kadzidlo.

Gość to co masz w apteczce
czyli prawdopodobnie leki bez recepty raczej nie prowadzą do śmierci.

Gość to oczywiste że leki
bez recepty mozna jesc garsciami , nawet niektora sa podobne wielkoscia do landrynek

Gość siri
Jak ktoś chce sobie odebrać życie to nikt nie jest w stanie go upilnować...Jak chcesz siostrze pomóc to sama porozmawiaj o tym z psychologiem.Pozdrawiam!

Gość dorotayyyyyyyyy
Zdwsperowana,przykromi,ale Twoje chowanie na nic.jak ktoś chce sie zabić to zrobi to,tak czy siak.Najlepiej gdyby poszła do psychiatry.Naprawde chowanie na nic sie nie zda,.

Gość ooooooooooooooooooooooooo
Każdy lek jeśli będzie przedawkowany może zabić. Nawet Apap. A najbardziej to chyba połączenie różnych leków w dużej ilośći. Jeśli wejdą ze sobą w interakcję to śmierć gotowa.

Gość jbsdkjbsfjsd
tez myslalam czesto o samobojstwie ale nigdy nie zdecydowalabym sie na to bo wiem, ze gdy sie cos nie uda to zostane kaleka na cale zycie. Porozmawiaj o tym z siostra, wiem ze majac depresje jest czlowiekowi wszstko jedno, ale spytaj sie jej co zrobi jezeli cos sie nie uda, zostanie uratowana ale niestety mozg zostanie uszkodzony i do konca zycia bedzie roslina wegetujaca we wlasnym mieszkaniu. zy tego wlasnie chce- zadaj jej takie pytanie..... Poza tym wiem z autpsji, ze osoby ktore caly czas o tym mowia, wcale tego nie planuja- to jest dla nich taki sposob zwrocenia na siebie uwagi. Oczywiscie sa tez odstepstwa od reguly

Gość gość
mam własnie podobnie , czesto mnie te mysli nachodza ,ale na tym sie konczy , szukam psychologa dobrego potrzebuje pomocy a znalezc nie moge nigdzie

Gość zdesperowana

A cital  albo lamilepy?