Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizneswo26

PROSZĘ SERDECZNIE O PORADĘ KOBIETY W CIĄŻY

Polecane posty

Gość bizneswo26

Witam serdecznie, chcialabym się Państwa poradzić! z góry dziekuje! Otóż zacznę od tego ze nie jestem ''staraczką", mam 26 lat, męża i robimy kiedy chcemy coś w łóżku :P Ostatni seksik o ktorym mogę cos podejrzewac to wg spr w kalendarzyku ok. 2 dni po płodnych. Mąż skonczył we mnie. Po tym dostałam okres ale było w nim cos dziwnego - był po terminie pare dni, mega skąpy i mniej bolesny i bardzo ciemno bordowy. 2 dni po termienie zrobilam test ciążowy - wyszedł negatywny. Niedawno zaczelam czuć coś dziwnego, ja niejadek warzyw zaczęłam dosłownie szaleć za fasolką szparagową :O brokułami, kalafiorem itd. nie wiedząc wczesniej co mają w sobie.... no więc nienawidzilam tego cale zycie, a teraz aż mnie ssie - kumpela powiedziala kilka dni temu ze one mają w sobie kwas foliowy, ale przeciez test neg!?!?. Do tego równo tydzien cały czas mnie mdli, próbowalam juz wszystkiego - smecta, herbatki ziolowe itd. - nic. Ciagle chce mi sie wymiotowac i kilka razy wymiotowalam. A dziś w pracy poczułam taki dziwny spam w ustach - jakby metal. Mam go ciągle mimo mycia zębów kilka razy... no i wlasnie przed chwilą pod prysznicem przypomnialo mi sie ze ktos mi mowil ze taki posmak niby ma sie w ciąży :O wiec zgłupiałam i tu pisze do Was... Czy mam zrobic ponownie test? Z tego co wiedziałam jesli jest okres a test jest negatywny nie przed nim a pozniej to nie ma mowy o ciąży. Wiec o co chodzi? dzieki :* A dziś

Gość bizneswo26
MIALO BYC SMAK W USTACH A NIE SPAM :D

Gość bizneswo26
A I JESZCZE DZIS W PRACY NAGLE POCZULAM SMRÓD MOCZU GDZIES ZA DRZWAMI A NIKT INNY CHOC PYTALAM GO NIE CZUŁ :O

Gość koleżanko
a może tak bardzo chcesz że sobie poprostu wkręcasz te objawy...

Gość bizneswo26
NO WLASNIE JESZCZE NIE CHCE

Gość koleżanko
przepraszam, źle doczytałam. W tej sytuacji to może tak bardzo się boisz że tego doświadczasz

Gość mamiiiiiitaaa
wg mnie urojona ciaza ale sprobuj test jutro rano

Gość bizneswo26
MYSLE ZE NIE, BO MAMY TAKI CZAS ZE NIE ZABEZPIECZAMY SIE JAK BEDZIE TO BEDZIE ALE JESZCZE NIE ROBIMY TEGO W SUPERPŁODNE... ZRESZTĄ JAK BYM MOGLA ZJESC COS CZEGO NIE NAWIDZE BLEEEEEEH

Gość koleżanko
jestem mamaą dwóch dziewczynek 9 i 4 lata i pozytywne testy ciążąwe wyszły mi 2 razy!!!! a robiłam ich pewnie nie mniej niż 10 także spoko, napewno nic nie ma , nie stresuj się

Gość koleżanko
może jakiejś witaminy ci brakuje i tyle

Gość takie pytanie i tyle
można sobie uroić że się lubi coś czego się nie trawi nie wiedząc że składnikiem jest coś związane z ciążą?

Gość bizneswo26
OK to nie bede juz robila tego testu dopytuje sie bo nie chce wiecie pić czy palic jesliby sie okazalo.... tyle

Gość wszystkie foteliki do roku
wg mnie to ciaża - test robilas za wczesnie a te plamienia to zagniezdzanie zarodka.

Gość bizneswo26
ale mowi sie ze test przed okresem jest nieprawdziwy a potem juz pokazuje stan faktyczny a mialam dostac 15tego, dostalam okres 18 i w tej okolicy byl test

Gość bizneswo26
Hmm to juz nie wiem kupic test czy nie?

Gość bizneswo26
Moze ktos sie jeszcze wypowie? Zaraz zwymiotuje i ten posmak;(

zrób ten test, będziesz wiedziała na 100%. przecież test nie kosztuje tak wiele ani czasu ani kasy. a po co masz rozmyślać?

Gość ssassa
lepiej zrób test jeszcze raz, mnie oszukał, najpierw wyszedł negatywny, a potem po następnym tygodniu pozytywny. A najlepiej idź do lekarza będziesz miała 100% pewności.

Gość czasem poziom hormonu
który wykrywa test, rośnie na tyle wolno, że nie osiągnie poziomu który wykrywa test. tak mogło być u ciebie, ja bym powtórzyła test (z porannego moczu) jutro

Gość knorr ma dobre tylko
bredzisz babo kompletnie bez sensu. I te twoje spieszczenia - seksik, kalendarzyk- zgroza. Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala dzieci bo glupia jestes nieslychanie. Jak sie przeczyta twoj post to az normalnie na zyg sie czlowiekowi zbiera.