Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec:)

żucam podłą babę ktoś jeszcze

Polecane posty

witam wszystkich , podjąłem decyzję , czas się uwolnić od podłej baby, a co marnować sobie życie, na początku wszystko fajnie bajerka się kręci wielka miłość plany na przyszłość a dopiero po 2 latach wychodzi szydło z worka, ale to już tak było jest i będzie, ale podąłem tą decyzje żeby nie zostać skrzywdzonym frajerem bo huj wie co jeszcze strzeli do głowy lepiej wcześniej zrobić adios niż później płakać że zdradziła, albo odeszła, albo męczyć się tak jak jest teraz, no cóż syndrom dobrego chłopaka nie popłaca:))) Ktoś jeszcze podjął taką decyzje, nie dajmy się sponiewierać i wykorzystać mówię do Panów i Pań!!!!! JAK WIDZIMY CO SIĘ DZIEJE TO CIAUUU BAMBINO I ARIWEDERCZIII!!!!

aaa i jeszcze jedno na razie nic się nie wydarzyło jeżeli chodzi o zdradę czy rozejście ale nie jest miło tak jak było więc trzeba się wycofać żeby nie bolało

Gość żal:((
ja też coś tak czuje ze musze tak zrobic ale nie potrafie tak łatwo do tego podejść jak ty, ehh jednak musisz byc mocno wkurzony albo to nie jest ta wielka miłosc

zgaga chyba i ty jesteś taką kobitką co by zagarnęła wszystko i nic o siebie nie dała wszystko jasne

rzucaj :classic_cool: nie przysięgałeś jej ....jak miłości nie ma - to nic nie dalej będzie...:)

dokładnie Panowie trzeba uwolnić się od toksyny ktoś jeszcze, nie damy sobą pomiatać!!! nasi dziadkowie na wojnie umierali po to żebyśmy my teraz babą językiem rowy lizali (nie chodzi o kwestie przyjemne :P)

Gość co ci babsztyl zrobobil????
co ci babsztyl zrobobil????