Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka_l

Idealne rzęsy?

Polecane posty

Gość mirka_l

Jakie waszym zdaniem są idealne rzęsy ?

Gość rzeskamalutka
takie ktore sie nie kruszą.. dla mnie jak kobieta ma dlugie jak wachalarze a rzadkie i kruszace sie to i tak sa beznadzieje moga byc krotkie ale nie kruszace sie nie posklejane

mam długie;D kiedyś miałam dłuższe i ciemniejsze ;p Tak że jak mocno miałam otworzone oczy to dotykały linii brwi. może takie jak kiedyś, nie musiałam ich wtedy malowac bo i tak nikt nie widział różnicy ;p xD

Gość paulina_ka
Długie i podkręcone :)

Gość misteriaczka
ja niestety mam krociotkie rzesy;/ , ale moim idealem tez są dlugie i podkręcone.

mega długie mega gęste mega czarne jak mój chlopach- zazdroszczę mu ich-Lbiotyka wypuściła jakiś czas temu produkt do rzęs smaruje się rzęsy codziennie na noc przez min. miesiąc i rzęski stają się dłuższe gęstrze zdecydowanie fajniejsze polecam

Gość sloneczna_
Tez mialam krotkie rzesy ale przedłużałam sobie i teraz mój ideal jest na moich oczach:P

Gość czikaa m
A gdzie przedłużałaś sobie rzęsy? Bo aktualnie jestem na etapie poszukiwań jakiejś sprawdzonej firmy, ale nie znam nikogo kto by sobie przedłużał.

Gość sloneczna_
Na niezbyt atrakcyjne rzesy przedłużanie to najlepszy sposób! Ja robilam w xtreme lashes. to chyba jedna z najlepszy i najbardziej znanych firm, wiec masz pewność ze będziesz miala slicznie zrobione rzesy.

Gość xxx. ;)
nasze naturalne rzęsy, nie żadne doklejane.. to sztucznie wygląda... :D przy okazji http://tnij.org/mf2h - dziekuje za wejścia! :P

Gość nooo takie naciągane
paskudna sztucznizna. na specjalną okazję się nada, ale śmieci bym tak nie wyniosła. :classic_cool:

Gość mokamoka
niestety nie każda dziewczyna ma naturalnie ładne rzęsy. zazdroszcze tym, które mają długie i gęste rzęsy. ale niestety sama mam naprawde kiepskie... dlatego zastanawiam się nad przedłużeniem ich. a mój ideał do gęste wyglądające jak wachlarz :D

Gość haneczkkaaa
idealne rżesy to takie ktore sa długie, podkrecone, czarne i jest ich duzo ;) ja niestety takich nie mam i musze sobie wspomagac kępkami rzęs z donegala jest duzy wybor na nich stronie jak ktos chetny http://www.donegal.com.pl/ dodatkowo uzywam zalotki do podkrecenia no i nie narzekam mam fajniutkie rzęski ;)

Gość kroplabeskidu
moze rzesy nie najgorsze ale kolor oka obrzydliwy

Gość faustynkaa
rzęsy musza być wiadomo: długie, czarne, grube. A że takich nie posiadam to ratuje się tak jak koleżanka kępkami rzęs z Donegala i tuszem. Żadnej henny sobie nie robie bo to tylko niszczy rzęsy.

a ja mam takie jak w stopce a na kafe się dowiedziałam że mam wytrzeszcz :o

Gość veryAnka
idealne to widzialam u kolezanki, jak zrobila sobie Xtreme Lashes ^^