Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc pilotem

jak mozna zostac pilotem??wojsko

Polecane posty

Gość chce byc pilotem

odpada bo tam dostac sie do szkoly w dęblinie dla kogos obcego, nie majacego plecow jest raczej malo wykonalne, tymbardziej ze zeby byc pilotem wojskowym trzeba miec niesamowite zdrowie. takze wojsko odpada a kursy robione na wlasna rekę to kilkaset tysiecy zl ktorych nie mam. macie jakies pomysly, wznacie jakas inna droge zeby latac??

Gość chce byc pilotem
sosss przykro mi ale gowno wiesz to co napisalas pokrywa sie tylko troche az prawda jesli chodzi o pilotow wojskowych, odrzutowcow. ale tylko troche, moze nawet miec braki w uzebieniu, a jesli chodzi o plomby to mga byc ale z jakiegos materialu, nie pamietam jakiego, chyba te czarne nie moga byc jesli chodzi o pilotow cywilnych to na komisji zdrowia nawet nie ma dentysty, takze mozesz wogole nie miec zebow, nie sprawdzaja tego

Gość a tak na marginesie . . .
dlaczego nie mozna miec zwyklych plomb ? czyzby pod cisnieniem moga wypasc ?

Gość chce byc pilotem
widocznie probowal sie dostac na odrzutowce, tak jak prawie wszyscy zreszta. jakby probowal dostac sie na helioptery albo samoloty transportowe to dopuszczaja plomby, tylko nie kazdego rodzaju

Żeby plomby nie zmyliły radarów przy wieżach kontrolnych, które namierzają samoloty:classic_cool:

Gość chce byc pilotem
no wlasnie cos z cisnieniem chodzi, nie pamietam juz dokladnie, ze jak bedzie xle plomba wlozona to na skutek zmiany cisnien moze ci zab rozerwac, czy straszny bol od tego byc, czy jakos tak. ale to sie chyba tyczy tylko odrzutowcow, w koncu pasazerowie latajacy normalnie samolotami, nikt im nie sprawdza uzebienia

Gość chce byc pilotem
sosssssss no i jak dostal sie do tego deblina czy nie??

Gość chce byc pilotem
poza tym dla mnie jest za pozno raczej na deblin, bo mam juz 23lata, takze w gre wchodzi tylko cywilne latanie