Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :)))))))))))))))

Kosiarka

Polecane posty

Gość obiektywny__
akumulatorowa? chyba Cie pogieło🖐️

obiektywny__ ale jest bardzo bezpieczna :P czemu mnie pigieło ?

Gość obiektywny__
ano dlatego, że taka kosiarka będzie /słaba/ i trzeba pewnie co godzinę akumulator ładować. spalinowa jest 100 razy lepsza.

Spalinowa może i lepsza ale zanieczyszcza środowisko a akumulatorowa przy jednym ładowaniu można skosić 600 metrów

Gość obiektywny__
nie wiem czy zauważyłaś, ale w specyfikacji kosiarek akumulatorowej producenci nie podają czasu koszenia.; podają tylko czas ładowania. odpowiedz sobie sama dlaczego. jestem elektronikiem, to wiem co pisze🖐️

Producent podaje powierzchnie jaką może skosić kosiarka na jednym ładowaniu akumulatora (BOSCH)

może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinie na ten temat ? :)

Gość wiosenneedeszcze
wiecie ja się nie chce czepiać, ale kosiarka nie musi się podobać, powinna być sprawna, żeby skutecznie kosiła trawę. Najważniejsze, żeby była mocna i nie za ciężka jak np kosiarki firmy Al-ko. I myślę, że lepsza będzie spalinowa niż elektryczna

Gość deszczeniespokojne
mam podobne zdanie tylko kosiarki spalinowe, jeśli już wybierać odpowiednie to takie, które mają mocne silniki i dobrze się będą prowadzić. Muszę się też przychylić do opinii moich przedmówców co do kosiarek alko. Sama jestem szczęśliwą posiadaczką jednej z ich kosiarek i nie zamieniłabym na żadną inną.

Gość berserkerrr
Jednak wolałbym tańszą spalinową bądź elektryczną niż taką na akku, spalinową mam u siebie taką i na dość spory obszar nadaję się idealnie. http://megastore.pl/108922,NAC-Kosiarka-bez-napedu-375KM-C460.html

Gość rudawiewiora
wiecie prawda jest taka, że każdy z nas jak sobie już znalazł jakiś sprzęt to się go będzie trzymał. Poza tym trzeba pamiętać, żeby kosiarkę dobrać do terenu, jaki mamy do skoszenia, bo jednak mimo tego, że jestem zwolennikiem kosiarek spalinowych wiem, że nie wszędzie się sprawdzą, a byłem na stronie tego sklepu alko i powiem wam, że teraz to jest dobry moment na kupowanie sprzętu bo się promocje zaczęły.

Gość gość
Co tu dużo mówić...jak kupować kosiarkę, to na lata, a nie jakieś byle co. Moim zdaniem wartą polecenia jest kupowana w sklepie Alko. Mają korzystne ceny i dobrą jakosć

Gość pompman
ja akurat korzystałem z tego sklepu AL-KO. co prawda nie brałem kosiarki tylko dwie pompy wody do firmy. http://www.al-ko.com/shop/pl/produkty/technika-wodna-i-technika-do-oczek-wodnych/pompy-ogrodowe.html tak czy inaczej zdecydowałem sie na ich rozwiązania już nie pierwszy raz; jak na produkty montowane w Austrii to mają dobrą cenę i niezłą jakość.

Gość gość
Jeśli chodzi o kosiarki, to u mnie najlepiej sprawdziła się http://www.kerpol-karcher.pl/ . To bardzo solidny sprzęt, działa znakomicie przez lata.