Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicSZEGOLNEGO26

JAK DUZO OSOB PISZE PRAWDE O

Polecane posty

Gość nicSZEGOLNEGO26

......SOBIE NA TEGO TYPU FORACH? WIADOMO NIKT NIE JEST WOBEC SIEBIE OBIEKTYWNY ALE KWESTIA WIEKU, ."STANU" NIE MOWIE WYGLADU IMIENIA....

Gość nicSZEGOLNEGO26
SZKODA MOGLI BY PO PROSTU PRZEMILCZEC.....ECH

Gość nicSZEGOLNEGO26
NO OK. WYGLAD MOZE CHARAKTER ALE WIEK...GENERALNIE MOWIE O STARYCH PODSZYWAJACYCH SIE POD MLODYCH CZY COS W TYM STYLU. WY JAK O SOBIE "MÓWICIE"?

a myślicie, że udostępnianie własnego zdjęcia to wyraz odwagi czy głupoty? Moim zdaniem oba, a Waszym? Ja piszę prawdę o sobie, ale nie wszystko zdradzam, czasem z przymrużeniem oka, nie odkrywam sie całkiem.

Gość nicSZEGOLNEGO26
Zgadzam sie. jedno i drugie. Ja nie ubarwiam i Wlasnie wolę ujawnić mniej niz. Sklamac. Potem okaze sie ze ktos bedzie "fajny' i głupio bedzie odkrecac to co sie nakrecilo

Kazdy przegina tutaj i z wygladem i z charakterem, jedno zawyzaja, inni zanizaja. Moze znajda sie jakies wypowiedzi, co sa calkowita prawda. Jednak zazwyczaj to koloryzowane odczucia negatywne lub autoreklama. Co do zdjec, to ja podziwiam takie osoby, bo przynajmniej nie chca byc anonimowe. Mi z moja anonimowoscia dobrze, a kto ma mnie znac, ten zna i wie jak wygladam:)

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Jak widac malo bo nikt sie nie wypowiada

Gość Ni TO kita
Ja tam piszę prawdę o sobie, jakoś tutaj na żadnym człowieku mi nie zależy, żeby lepiej o mnie myślał. Nie wiem jak można się dowartościować kłamiąc o sobie. To prędzej tutaj mogę być sobą niż w realu( nie chodzi mi o hipermarket :D).

Ja także piszę prawdę o sobie,nie koloryzuję ani nie wymyślam historyjek... :) a poza tym pisząc na forum najczęściej potrzebujemy rady lub sami dajemy komuś radę lub wyrażamy swoje zdanie,więc jeśli już to piszemy chyba raczej prawdę bo po co wyrażać jakąś opinię która w rzeczywistości jest sprzeczna z naszymi rzeczywistymi poglądami???

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
UWAZAM DOKŁADNIE TAK SAMO JAK PRZEDMOWCZYNIE. NIESTETY ILE RAZY SŁYCHAĆ O TYM JAK LUDZIE SIE PODSZYWAJA ALE TO W SZCZEGÓLNOŚCI MĘŻCZYŹNI

Pisze prawde, nie za duzo, ale nie mam potrzeby dowartościowywac sie i wkrecac obcym ludziom opowieści dziwnej tresci na swoj temat :P Zdjec nie zamieszczam i nie mam zamiaru.. w sumie to nie wiem dlaczego niektórzy to robą ?

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Bo chcą zeby ich oceniano-chyba