Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyktospamieta

czy ktoś pamięta ten film?

Polecane posty

Gość czyktospamieta

Hej:) Może ktoś z Was mi pomoże:) Dobrych kilka lat temu oglądałam film w TV i bardzo chciałabym do niego wrócić, ale niestety nie pamiętam tytułu. Co prawda kojarzy mi się "Dryfujące serca" ale po wklepaniu do wyszukiwarki nic takiego nie wyskakuje, więc pewnie pamięć mnie zawodzi. Generalnie był to film typu romans: Matka z córką pojechały w odwiedziny do dawnego przyjaciela tej pierwszej (bogaty, miał oczywiście przystojnego syna, organizowane były wyścigi jachtów/motorówek, jakaś rywalizacja między synem i innym facetem, z którym początkowo córka zaczęła się spotykać). Koniec końców córka zostaje z synem, a jej mama do mężczyzny, którego zostawiła w domu. Film ten wywarł na mnie duże wrażenie, od kilku lat próbuje go znaleźć, ale niestety nie potrafię. Może ktoś go oglądał i pamięta tytuł, bądź cokolwiek innego? :)

Gość cycka ma, talie ma ,ale
nie kojarze.A moze pamietasz aktorow, kraj produkcji lub mniej wiecej rok produkcji lub emisji?

Gość czyktospamieta
wiem, że był amerykański i to wszystko ( po prostu pamiętam, że dialogi były w języku angielskim). Gdybym pamiętała cokolwiek, pewnie już dawno bym go znalazła. :(

Żadnego aktora nie kojarzysz?? Niekoniecznie z nazwiska, ale może z jakiegoś innego filmu?

Gość czyktospamieta
właśnie nie... byłam mała jak go widziałam, i po prostu nie pamiętam.. szkoda, że nikt sobie nie przypomina fabuły.

Gość ana2583
Ten film nazywa się Hearts Adrift (1996)

Gość gość
Dziewczyna dobrze kojarzy, film nazywał się dryfujące serca. Ja też szukałam pod tym tytułem i też nie znalazłam.

Gość gość
Tak tez ogladalam ten film i to byl tytul dryfujace serca juz od jakiegos czasu probuje go znalez ale jak narazie bez rezultatu. Rzycze powodzenia w szukaniu.