Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa kkkk

zdrada meza

Polecane posty

Gość nieszczesliwa kkkk
tylko co mam takiego zrobic aby mi ulzylo

Gość nieszczesliwa kkkk
mam zamiar znalezc innego faceta tylko boje sie jak dzieci na to zareaguja

Gość nieszczesliwa kkkk
syn ma 10 lat corka 20 miesiecy

Gość PiszeZPerspektywyTakiegoDzieck
Gdy moi rodzice rozstawali sie, mialam 13 lat.Moj brat 10. Ojciec zdradzal matke od7 lat, byli razem lacznie prawie 15. Bardzo bronilam mame, obstawalam za nia, jociec nie mogl tego zniesc, zostalam bardzo skrzywdzona psychicznie, do dzis mam zal do obojga rodzicow. Moj brat byl bardzo wrazliwym dzieckiem. Byl neutralny, nie wiedzial,co sie dzieje, On ucierpial najbardziej. Mowi,ze nie wybaczy im nigdy za to, ze nie ufa nikomu. Ze uwaza ludzi za falszywych. Na codzien jest bardzo pogodny, ale to tylko pozor. Ma 19 lat. Ja 22. Nigdy nie wybacze rodzicom, mimo ze winy mamy w tym nie bylo. Do dzis nie potrafie sie pozbierac i do dzis jestem rozdarta, mam powazne problemy ze swoim wnetrzem.

Twoj syn nie bedzie mial zadnego meskiego wzorca, ktory jest dzieciakowi w takim wieku ogromnie potrzebny. Bedzie mial paskudne wyobrazenie o rodzinie. Nie ma szans na normalne zycie. Nie ma. Moja mama zawsze byla bardzo kochana, oddana,ciepla.Zdrada zniszczyla ja doszczetnie. Pozniej znalazla sobie faceta, w ktorym sie szalenczo zakochala.Okazalo sie,ze ma zone. Odeszla. Poznala mojego ojczyma, z ktorym nie jest szczesliwa, jest z nim chyba z 'braku laku'. Zgorzkniala. Pamietam ja jako wesola, ciepla, sliczna kobiete. Jest swoim cieniem. Nienawidze zdrady,brzydze sie nia. Bylabym w stanie zrobic krzywde kazdemu facetowi, ktory robi to swojej kobiecie, a juz w szczegolnosci zonie , z ktorymi ma dzieci. Nie potrafilabym byc z kims, kto mi to zrobil. Mimo to, z perspektywy dziecka wiem,ze lepsza rodzina nieszczesliwa, ale pelna, niz rozbita. Jesli czlowiek wie,ze jest egoista, nie powinien sie decydowac na dzieci, jesli nie umie sie dla nich poswiecic w takich przypadkach, ktore zawsze nalezy brac pod uwage.

facet to chuj.. - nie jestem w stanie Ci niczego wytlumaczyc. Pisze tylko,jak wyglada to z perspektywy dziecka, ktore cierpi tutaj najbardziej i niewazne,co napiszesz, o co spytasz. Pozostaje w tym temacie neutralna. Chcialam wzbogacic autorke o wiedze,jak taki obrot wydarzen wplywa na dzieci. Niewyslowienie mi przykro,ze przezywasz to, autorko. Gdy czytam takie rzeczy,mysle,ze nie warto miec jakiegokolwiek mezczyzny. Zabilabym taka skurwiałą szumowine,jaka jest Twoj maz. Masz dzieci, to Twoj wybor, ale chce bys wiedziala,ze one beda okrutnie cierpiec i niewazne, jakich argumentow uzyjesz, ze przeciez dzieci kiedys odchodza, dorosna, znajda sobie same partnerow itd. Dokladnie to samo slyszalam. Tak mowila moja babcia mamie, ja sama sie z tym zgadzalam, jako taki dzieciak, doradzalam mamie, by sie rozwiodla. Teraz nawet czasem widze, ze nawet ona sama zaluje....Ze gdyby mogla cofnac czas,mysle,ze wybaczylaby,ze poswiecilaby sie, mimo ze to upokarzajace dla kobiety. Bardziej jednak zal mi mojego brata, ktory nie ma szans na to,by normalnie patrzec na relacje meidzyludzkie, mimo ze nikt by tego nie powiedzial po nim. Zal mi siebie,ze nie umiem nie byc chorobliwie zazdrosna w zwiazkach,ze wszedzie doszukuje sie zdrady,ze popadam w stany ogromnego szczescia w zwiazku, do stanow kompletnej rezygnacji,do tego stopnia,ze nie chce mi sie zyc. Na codzien jestem bardzo wesola osoba, wydaje sie ludziom byc optymistka i osoba bardzo zyczliwa, pomocna. Nigdy nie wybacze im za to,ze zostalam skrzywdzona wewnatrz. Nigdy tez im tego nie powiem.

Gość nieszczesliwa kkkk
dziekuje wam za wpisy , dzisiaj juz padam ale jutro bede

Gość mmmmmmmmm35
tak to w zyciu jest ze nie ma zlotej recepty na klopoty. Z perspektywy dziecka jest to tez wielkei przezycie i stress. Jak by na to nie spojrzec zawsze tak czy tak dzieci beda pokrzywdzone beda mialy albo nie pelna rodzine bez ojca albo rodzine w ktorej ojciec ma druga kobiete i zdradza matke czy to tez dobry przyklad dla dziecka. To ty wiesz co jest najleprze dla ciebie i twoich dzieci Rozni ludzie rozne sytulacje. czy bedziesz szczesliwa w tym zwiazku wiedzac ze twoj maz wyjezdza do pracy i kocha sie z inna baba z nia spedza czas jak dotyka z na sie smieje. Czy twoje dzieci beda szczesliwie widzac matke ktora jest zdradzana przyklad beda mialy ze mozna zdradzac innych oszukiwac bo tata tez tak robil przyjezdzal do matki na chwile a potem spedzal czas z inna babka. Czy dzieci beda szczesliwe bez ojca pewnie nie ale nie one i nie ostatnie to nei zalezy od ciebei czy beda miec dobre relacje z ojcem tylko od ojca czy bedzie chcial z nimi spedzac czas i poczuc sie do odpowiedzialnosci rodzicielskiej. Decyzja nalezy do ciebie i to ty sama musisz ja podjac nie mama nie kolezanki nie rodzina ale ty sama

Gość mmmmmmmmm35
rozumie ze maz jezdzi do pracy zagranice nie masz jak go kontrolowac ma tam kobiete z ktora jest i zdradza cie z nia. Wiec nei mozesz mo powiedziec albo ja albo ona bo i tak tego nie sprawdzisz pozatym jak raz zdradzil to i zdradzi znowu czy chcesz zyc z takim facetem do konca zycia wiedzac ze sypia z inna. Piszesz co by mu zrobic zeby w piety poszlo? nie znam dokladnie twojej sytulacji ale czy ta kobieta tez jest w zwiazku ma chlopaka, meza dowiedz sie o zdres lub telefon jezeli tak zadzwon do niego i powiedz czy wie ze jego kobieta sypia z twoim mezem. Napewno on wezmie sprawy w swoje rece.

Pozbieranie sie po zdradzie jest niezwykle ciężkie i czasami nie da sie już nic uratować, ale czasami mozna też próbować ratować związek, ale to wszystko zależy od tego czy zdradza strona ma na to siłę , a ta druga okaże dużo skruchy, warto przeczytać taki poradnik " Jego zdrada" wydawnictwa ale historie, która traktuje własnie o tym jak przeżyć to traumatyczne przeżycie

Do wykrycia i upewnienia się o zdradzie męża polecam takie lokalizator - http://alfatronik.com.pl/?pages=lok2_wiecej. Mały, bardzo łatwy w obsłudze,można śledzić poczynania partnera w internecie. Ja tak przyłapałam swojego byłego ex męża, a raporty były materiałem dowodowym w sądzie.