Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoidalnie wkurwiona

Pomóżcie. Przesadzam?

Polecane posty

Potrzebuję spojrzenia osób postronnych. Dziś przypadkiem zobaczyłam, że mój facet pisze sobie na gg ostatnio ze swoim kolegą, że czas wyjść na rwanie jakiś dup. I oczywiście snuli oboje plany co do wielkiej imprezy na której ma się dziać niewiadomo co. Czy takie gadki u 25-cio letniego faceta to norma? Czy to jednak oznacza, że ma mnie gdzieś i szuka okazji.

Gość uppppppppp
upppppppppp

Gość nieładnie
Obydwoje jesteście siebie warci. Sądząc po słowach jakich uzywacie - nizyny społeczne i patologia.

Faceci czasem pieprzą delikatnie mówiąc. Mógł chcieć się tylko popisać przed kumplem co on to nie jest. A naprawdę do niczego by nigdy nie doszło. Btw skąd wiesz co pisali?

Gość co to znaczy czasami pieprzą?
:O niech sobie pieprzą samotni a nie ci w związkach ... Nie powinien tak robić a juz najpewniej przy tobie :O co za swiat !Pogadaj z nim a jak nie to kopnij w doo psko Niech nauczy sie szanować drugiego człowieka ...

Gość uppppppppp
Zostawił okno rozmowy otwarte na komputerze , a to zdanie było akurat pod koniec konwersacji, rzuciłam okiem i jak przeczytałam to mnie zmroziło. Nie wiem czy jest się czym przejmować i czy w ogóle zaczynać rozmowę z nim na ten temat, bo w pierwszej chwili to mnie bardzo wkurzyło.

Gość uppppppppp
No więc właśnie, dla mnie również to oznaka braku szacunku. Gada sobie z wolnym kolegą i jako zajęty chłopak gada takie rzeczy :/. Mówiłam mu kiedyś, że takie żarty mnie nie bawią...

takie gadki to u facetow normalka - ale nie martw sie co najwyzej popatrza i na tym sie skonczy

oczywiscie czytanie bez pozwolenia jego gg to cos niedopuszczalnego - czesto potem tworza sie takie niedomowienia

Gość Paweł92
Ma cię w dupie i tyle.

Gość uppppppppp
Wiem, że to niedopuszczalne, ale cieszę się, że to zrobiłam. Nie mam zamiaru go szpiegować, powiem mu o tym, ale wiem, że co by nie powiedział to i tak mu chyba nie uwierzę. Teraz jak pójdzie z tym kolegą na jakąś imprezę, to on myśli, że ja się będę tak super z tym czuła i że na pewno w ogóle mnie to nie ruszy :/

Gość uppppppppp
Może wypowiedzą się jeszcze jacyś faceci? Facet gadający tak jak mój nie kocha swojej dziewczyny? To pewnie oczywiste... ja się jeszcze łudzę.

i

jeśli jesteś z nim w związku powinnaś bardziej go pilnować! Jeśli chodzicie na imprezy róbcie to razem ; O ! mimo wszystko lepiej mieć oko na swojego wybranka ;> może tylko żartowali bo Twój facet wiedział ,że to przeczytasz i chciał trochę się podrażnić. Długo jesteście razem? U 25-letnich mężczyzn takie zachowania są normalne bo w większości myślą o jakiś napalonych małolatach żeby skorzystać z okazji

Gość uppppppppp
Jesteśmy razem rok. Na imprezy chodzimy razem, ale wiadomo, że nie będę zawsze z nim wychodziła. Jeżeli będzie chciał iść z kolegą na piwo, to mi nic do tego. Tylko, że teraz dla mnie wyjście z tym kolegą będzie równoznaczne z jednym. Najgorsze jest to, że cokolwiek on nie powie, to ciężko będzie mi uwierzyć. Przecież sam z siebie się nie przyzna, że idzie wyrwać jakąś dupę.

Gość uppppppppp

znasz takie przysłowie... krowa, która dużo ryczy mało mleka daje ? aczkolwiek takie teksty na poziomie dorosłego juz, 25 letniego mężczyzny są nie na miejscu. Zastanowiłabym się na twoim miejscu czy chcę być z kretynem ;)

Gość uppppppppp
Właśnie boli mnie, że on potrafi takie rzeczy wygadywać. A skoro nie ma zamiaru wprowadzić w życie tych słów to po co w ogóle mówić coś takiego? W dodatku wiedząc, że mnie takie coś raaaaaaaani

Gość ta wyjątkowa
kochana, chyba się nie łudziłaś że Twój facet jest inny niż wszyscy?:P

Facet może cie kochać nad życie i nigdy tak nie zrobi a gada tylko. Ja też tak mam i przy swoim potrafie powiedziec do kolezanki ze dzis idziemy poderwac facetow. Takie poczucie humoru i dystans do siebie. Jesteśmy siebie pewni i takie coś nas nie rusza. Najważniejsze jak sie zachowuje .Poczekaj czy bedzie sie gdzieś wybieral i czy sklamie i wtedy bedziesz sie martwic.

Gość uppppppppp
Łudziłam się, że mnie kocha :P. Ja wiem, że to mogą być żarty, ale mnie takie coś boli, jestem na to wyczulona... On o tym wiedział, więc mógłby po prostu czasami ugryźć się w język. Przez jego głupie teksty nie umiem mu zaufać, on to widzi, a dalej robi to samo.

Gość uppppppppp
NIe nie robię rzeczy, które mogą go zranić, no ale widocznie powinnam zacząć, bo w dzisiejszych czasach to norma :/

Gość chce pogadac z kims bo mam
nie wiem czy to normalne u facetow dla mnie nie,to brak szacunku.w dodatku 25letni facet powinien miec troche wiecej w glowie. w sumie to zadnego mojego faceta nie zlapalam na takich gadkach ani zartach.