Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nyan cat

Zdarzylo wam sie kiedys snic o kims

Polecane posty

kogo nawet nie znacie i nie widzieliscie na oczy? bo ja wlasnie tego doświadczylam ubieglej nocy .Nie byloby to dziwnie gdybym przez przypadek nie znalazła tej osoby na facebooku .Szukałam mojej koleżanki i przez przypadek kliknełam na jego profil ..jestem w totalnym szokuu..

Gość Esmelalda i Juan Martinez
ja snilam juz o tylu osobach a nawet postaciach bajkowych i w przeróżnych sytuacjach

jako dziecko bardzo czesto mialam jeden sen ze spadam z duzej wysokosci a potem sie budzilam nienawidzilam tego snu :O

kiedys snil mi sie bajkowy chopek detektyw co mial pistolecik i mnie nim gonil takie sny malej dziewczynki co ją przerazały teraz mozna sie z tego smiac

Gość fobia społeczna..
ja kiedyś miałem coś takiego jak leżałem w szpitalu w całkiem obcym mieście, więc nie moglem tej kobiety znać.. sen był jakiś taki dziwny jakby czas się zatrzymał, podeszła do mnie kobieta pocałowała mnie i coś tam powiedziała, już nie pamiętam co. Rano miałem lute jak cholera, że jakiś dziwnie wyraźny ten sen był.. w końcu zapomniałem o sprawie. Dopiero wieczorem w palarni po odwiedzinach zostalem sam na sam z jakąś kobietą, na początku nie zatrybiłem, dopiero jak się do mnie odezwała to aż ciary mnie przeszły ... do teraz nie wiem o co w tym wszystkim chodziło :o

kiedys snil mi sie bardzo znany aktor hoolywood ze zajechal samochodem na moje podwórko koło domu dziwny sen :D

bardzo czesto snia mi sie koszmary choc snia mi sie tez wspaniale sny

fobia -no centralnie miałam to samo .Najpierw nawet nie zaczailam ,że to on a po chwili bach patrze a to ten co mi sie zeszłej nocy snił.Takie to troszke przerazające hmm ale ty masz chyba ,,gorzej'' bo spotkałeś tą osobe na zywo O.O

Esmeralda -o aktorach tez snilam ale to chyba przez to ,ze czesto filmy przed snem ogladam :D

Gość fobia społeczna..
kurcze, za cholere nie moge sobie przypomnieć co też ona wtedy do mnie powiedziała - ale dzięki że mi przypomniałaś :-)

aja chyba dlatego ze uwielbiam tego aktora :D

Gość to tylko Yaaaaaa :)
to przeznaczenie mi sie snilo, ze budują dom kolo mojej ciotki o czym ja nie wiedziałam .. mieszka ode mnie 600 km dalej, pojechałam tam na wakacje a on stał tam !! prawie identyczny jak we snie... :O

Fobia -co dziwne ja tez pamiętam osobę sytuacje ale o czym ja z nim gadałam to za cholerę .Teraz się gapie na jego zdjecie i mam jakies takie mieszane uczucia O.O

Gość ciekawe pytanie
a nie mylicie tego z deja vu?

to tylko Yaaaaaa :) Umm moze przeznaczenie znaczy sie w sensie ,ze moze mam go poznac,moze ma cos sie wydarzyc =.= takie to dziwne kurczee ciekawe czemu ci sie ten dom snil..ciekawe czy to tez jakis rodzaj przeznaczenia O.O

Gość fobia społeczna..
zgadza się, widziałem ją na żywo, ale nie chciałabyś widzieć mojej miny jak z tamtąd wychodziłem.. przez 3 następne dni o tym myślałem i nie wiedziałem czy się bać czy przeciwnie.. za chiny nie pamiętam co mi powiedziała.. Ale jej twarz pamiętam do dzisiaj i taki lekki uśmiech

ciekawe pytanie- Deja vu? hmm..no nie wiem wątpie żebym go kiedykolwiek spotkała . ja na pewno go nie znam o.o

Gość ciekawe pytanie
:D wygląda całkiem jak sthur.

Gość chyba na glowe upadlas
tez mialam sny prorocze

Gość ciekawe pytanie
a jerzyk taki

Mi się śniło zdjęcie. Dokładnie taka dziewczyna o której w tamtym czasie dużo myślałam i chciałam podejrzeć ja na nk ale nie miała zdjęć. Kiedyś przyśniło mi się jej zdjęcie, jakiś czas później sprawdziłam i dokładnie to co mi się śniło było w jej profilu!

Gość sdadxsasx
to przeznaczenie. na świecie jest wiele rzeczy trudnych do wytłumaczenia a jednak są. moze byliście kochankami w poprzednim wcieleniu :classic_cool: