Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

urodzic czy usunac ?

Polecane posty

Gość 8f7f69
Nie pitolcie. Utrzymacie ja i dziecko? Wezmiecie je pod swoj dach? To nie moralizujcie 🖐️ A Ty autorko jesli mialabys usuwac to zrob to jak najszybciej. Po 7 tyg. (wez pod uwage czas oczekiwania na przesylke) prawie na pewno konieczny bedzie zabieg w szpitalu. Jeszcze pozniej tabletki moga wcale nie zadzialac - malo tego moga powaznie uszkodzic plod. Daleka jestem od oceniania Cie, pewnie jakbys miala warunki to bys urodzila.

Gość j/
ja to nie sprzepaja:) hehehe sprawdź sobie np w anonse albo jakiejś innej gazecie z ogloszeniami... Tam non stop ginekolodzy się ogłaszaja:) Przywracanie miesiączki...przywracanie okresu, tanio pełen zakres usług.,, Wystarczy poszukać

helga33333 : on bedzie odczuwal ulge .. bo wszystkie jego problemy sie skoncza a moje sie zaczna ..

mój post też tyczy autorki. Chcesz pogadać? Chętnie pomogę ;) Zobaczysz, że nie taki diabeł straszny jak go malują i że z każdej sytuacji da się wygrzebać

Gość dusiak
Wredna tak myślę o tym. Co do mojego faceta to zarabia sporo pieniędzy. Chwalił mi się, że chce sobie kupić auto za prawie 200 tys. ale dziecko to już dla niego za duży wydatek. On zawsze taki był, zaślepiony pieniędzmi. Ja nigdy nic nie chciałam od niego, nawet jak wychodziliśmy do kina czy do restauracji to było tak że raz płacił on a raz ja albo po połowie. A teraz twierdzi, że ja go chcę wykorzystać. Przykro mi, bo stać go na dziwki a na dziecko już nie.

dusiak: moj to wojskowy zarabia srednio ale ma kredyty i ciagle mi glowe truje ze nie bedzie go stac na zycie a co dopiero na dziecko i ze sam sie wpakuje w niezle g*wno

Gość dusiak
a najlepsze jest to, że gdy odeszłam pisał mi, że tak bardzo chciał założyć ze mną rodzinę, że oddałby wszystko żebym wróciła, a gdy wróciłam to ma do mnie pretensje o to, że jestem w ciąży i popsułam mu wszystko co sobie ułożył przez te trzy tyg gdy mnie nie było ( w sensie romans z inną laską)

on nie chce do mnie wrocic gdyz zanalazl sobie inna ktora w ciazy nie jest i nie trzeba byc odpowiedzialnym..

Gość dusiak
Ja nawet nie wiem co będzie z moją ciążą, przez te ciagłe krwawienia i bóle podbrzusza. Ja nie wierzę mojemu lekarzowi, że jest wszystko w porządku. Płacę mu 120 zł za wizytę a on mnie tak olewa

gg: 17715912 tylko, że z niektorych nr do mnie wiadomości nie dochodzą ;(

Gość dusiak
wredna widzisz jesteśmy w tej samej sytuacji..a który to tydzień ciąży?? bo ja jestem w szóstym ale poza pęcherzykiem jeszcze nic nie widać

Kaitana : a kto mogl przewidziec ze tak bedzie .. ? chlopak naprawde wydawal sie odpowiedzialny niestety wydawalo mi sie

Gość dusiak
no jasne wredna moje gg 31251212

Witam... Jestem w 2miesiacu ciazy... Z jednej strony bardzo chce tego dziecka a z drugiej strasznie sie tego boje. Ojciec dziecka bardzo sie cieszyl gdy dowiedzial sie o jego istnieniu. A ja? Ja mam jeszcze szkole. Ostatni rok. Matura a termin mam na kwiecien. Boje sie ze sobie nie poradzimy. Chlopak ma prace jaka ma i to napewno nam nie wystarczy na zycie z dzieckiem i utrzymanie mieszkania. Skoncza sie imprezy zabawy. A zaczna sie placze kolki nie przespane noce. Pomozcie mi co ja mam zrobic. Mam dopiero 19lat.

Gość dziewczynywczerni
gdybyś chciała usunąć to na 100% wiedziałabyś że go nie chcesz, więc pozostaje Ci urodzić...

Gość gość
ja tez jestem w ciazy i zastanawiam sie czy usunac mam juz coreczke z partnerem z ktorym bylam 6 lat ale rozstalismy sie i obecnie jestem od 3 lat z innym zaszlam z nim w ciaze on nie chce slyszec o aborcji ale nie jestem pewna jaki on bedzie mam prace i wsparcie od rodziny ale boje sie tak bardzo sie boje prosze o rade.

Gość gość
w styczniu usunęłam ciąże w 6 tyg Decyzje podjęłam nie do końca świadomie Były moment że siebie znienawidziłam gardziłam sobą tak bardzo że non stop płakałam Los jednak uśmiechną się do mnie i teraz znowu jestem w ciaży Urodzi się moja druga córeczka Aborcja zmieniła we mnie wiele a może nawet wszystko Mam w sobie bardzo głęboko okrutną rane Będę z nią żyla do końca moich dni ale czsu nie cofnę Staram się być najlepszą mamą dla moich dwóch córeczek Teraz wiem jedno nikt nie jest pewny co go w życiu spotka Ja mam w sobie o jedno doświadczenie więcej

Poje***e jesteście! Szkoda, że Was matki nie pousuwały w pizdu!! Było by mniej PROBLEMU na świecie!!!!!!!!!!

Gość gość
skoro na początku związku partner mnie kocha i ja jego, a potem idzie w p**du, zostawia ciężarną, bo nagle nie dojrzał a jak wkładał był dojrzały, albo są mężczyźni co najpierw się starają o dziecko z kobieta a potem ja bija, seks wymuszają w ciąży, prysło by we mnie uczucie i takiego dziecka bym nie pokochała, bo jak można bić kobietę w ciąży ,tez bym usunęła ci obrońcy życia są za mocno pewni siebie, owszem usuniecie jest grzechem ,ale czasami i taka decyzja musi być.

Gość gość
tez kiedyś mówiłam nigdy ,nigdy bym nie usunęła i co nigdy nie mów nigdy,usunęłam ja sama za1200zl miałam utrzymywać cala rodzinę bo partner obiecał ze zapracuje a wcale do pracy nie poszedł i mnie bil seks w okresie wymusił, no to jak ,tu mnie kocha stara się o dziecko ze mną, a gdy jest już ta ciąża planowana to mnie bije, mnie kobietę ciężarną to gdzie ta miłość co była na początku związku, co się z nią stało? kobieta ciężarna nie pójdzie do pracy ,od tego jest partner a nie żeby mnie bil ze ja niemoge zapracować na rodzinę ,bo jestem w ciąży, życie jest przewrotne i brutalne, nigdy niewiadomo co nas w życiu spotka, ja już jestem bardziej ostrożna ,nie ufna