Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ajdhkahd

Problem z rodzicami...

Polecane posty

Gość ajdhkahd

Nie chodzi tu o mnie bo ja juz jestem dorosla ale zal mi mojej najmlodszej siostry... Ja zle sie czuje przez zachowanie moich rodzicow, ba przez zachowanie matki a co dopiero Ona... Siostra ma dopiero 14 a juz teraz sama widzi jak matka potrafi ja olac... Matka od jakiegos czasu strasznie sie zmienila faworyzuje strasznie nasza kuzynke P "rozwodke" z piatka dzieci. Matka widzi tylko ja i jej dzieci, kiedys jej to powiedzialam to powiedziala zebym sie "odp*** od P" Siostra tyle razy prosi matke zeby poszla sie z nia przejsc do sklepu to matka z pyskiem zeby dac jej spokoj ale jak P przyleci zeby szla to matka bez zastanowienia idzie. P ciagle podrzuca mojej mamie swoje najmlodsze dziecko (dziecko spedza u nas nawet cale dnie!!!) , a teraz od kilku dni jeszcze 10-letniego syna ;/ Wlasnie sobie poszla z nimi do sklepu. Moja siostra strasznie sie zmienila, stala sie agresywna i wybuchowa od kiedy to sie zaczelo... Nie wiem jak jej pomoc. Ja za rok wychodze za maz i nie bede tego nadzorowac ale boje sie ze siostra sobie z tym nie poradzi... Bo to nie jest normalne ze matka odrzuca swoje dziecko zeby "adOROWAC" INNE... Co o tym myslicie? Co mam robic??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować