Gość ajdhkahd Napisano Czerwiec 28, 2011 Nie chodzi tu o mnie bo ja juz jestem dorosla ale zal mi mojej najmlodszej siostry... Ja zle sie czuje przez zachowanie moich rodzicow, ba przez zachowanie matki a co dopiero Ona... Siostra ma dopiero 14 a juz teraz sama widzi jak matka potrafi ja olac... Matka od jakiegos czasu strasznie sie zmienila faworyzuje strasznie nasza kuzynke P "rozwodke" z piatka dzieci. Matka widzi tylko ja i jej dzieci, kiedys jej to powiedzialam to powiedziala zebym sie "odp*** od P" Siostra tyle razy prosi matke zeby poszla sie z nia przejsc do sklepu to matka z pyskiem zeby dac jej spokoj ale jak P przyleci zeby szla to matka bez zastanowienia idzie. P ciagle podrzuca mojej mamie swoje najmlodsze dziecko (dziecko spedza u nas nawet cale dnie!!!) , a teraz od kilku dni jeszcze 10-letniego syna ;/ Wlasnie sobie poszla z nimi do sklepu. Moja siostra strasznie sie zmienila, stala sie agresywna i wybuchowa od kiedy to sie zaczelo... Nie wiem jak jej pomoc. Ja za rok wychodze za maz i nie bede tego nadzorowac ale boje sie ze siostra sobie z tym nie poradzi... Bo to nie jest normalne ze matka odrzuca swoje dziecko zeby "adOROWAC" INNE... Co o tym myslicie? Co mam robic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach