Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dlugo moze spac?

sen niemowlaka

Polecane posty

jest karmiona piersia, ma 9 tygodni. Ostatnie dni sa takie, ze po kapieli okolo 20-21 zasypia i niekoniecznie ma chec budzic sie w nocy na jedzenie, budzi sie okolo 4 rano, potem okolo 7. Od kiedy taki niemowlak moze spac tak dlugo w nocy? Dodam, ze wazy poki co malo, bo tylko 4,5 kg. Poza tym jest spokojna, radosna i przybiera dobrze. Czy takie dlugie przerwy w nocy zaburza mia laktacje? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Gość ROBISZ TAK:
mój jak miał miesiąc spał już od około 19 do 6-7. Pytałam pediatry, czy wybudzać, bo był na piersi. Mówiła, że nie dopóki ładnie przybiera. Zapytaj swojego, co myśli

ciesz się, bo mój też tak miał około 9, 10 tygodnia, a około 16-tego mu przeszło i zaczął sie budzić o 2-giej. Jak śpi, to znaczy, że głodna nie jest, a potrzebuj spać.

Gość dupek i tyle
zapytaj sie pediatry. Moze byc ok a moze spada cukier we krwi i dlatego sie nie przebudza. Ja swoja budziłam , potem wstawała co 3 h z zegrakiem w reku

no na pewno nie budż jeżeli przybiera ok kg na miesiąc to nie trzeba, ciesz się spokojem i sama sie wyśpij

w drugim miesiacu przybrala 1 kg w ciagu miesiaca, teraz ostatni tydzien okolo 200 gram. Sama nie wiem... Czym sie objawia ten cukier, ktory spada i co to oznacz?