Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2424242424

problem z dodatkami do sukienki dla starszej

Polecane posty

Gość madzia2424242424

Mam pewien problem... a więc sukienka w kolorze beż lub pudrowy ciężko określić ale jasna mniej więcej pod biustem czarna gumka ok 5 cm więc widoczna, sukienka gorsetowa trochę tulipan. Bukiet z panną młodą będziemy mieć z czerwonych róż i troszkę zieleni. buty i bolerko mam czarne pod kolor tego paska. Kupiłam też kwiatka we włosy w koloże sukienki. Fryzierka twierdzi, że zleje się to wszystko i powinnam wybrać bransoletkę i kwiat we włosy w bardziej odważnym koloże.... włosy mam miedziane w brąz wpadające i nie wiem teraz jaki wybrać kolor... porady ?

Gość o ja pierniczzzeee
tumanie naucz się pisać bo nawet w najpiękniejszym KOLORZE będziesz tumanem nie potrafiąc pisać

To może we włosy wepnij takie kwiaty,jakie będą w bukiecie? Trochę to ożywi całość.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaa
moim zdaniem - nuda,zwłaszcza w tym sezonie,kiedy są modne żywe kolory,ale to już musztarda po obiedzie skoro masz już i buty i bolerko i chyba fryzjerka ma rację :-) ja na wesele mam cielistą/beżową ale nie pudrową sukienkę o bardziej nasyconym kolorze,do tego buty w kolorze fuksji i mocno pomarańczowy płaszcz (żakiet w formie płaszcza?) ,zastanawiam się jeszcze nad kolorem torebki,biżuteria natomiast bardzo oszczędna