Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matressskaa

jak się ubierać w ciąży?

Polecane posty

Gość matressskaa

Witam :) Dziewczyny, jak sobie radziłyście z ciuchami będąc w ciąży? Mój brzuszek jest coraz większy, ciężko mi teraz dobrać ciuchy, tak zeby ładnie wygladać i jednocześnie mieć komfort. Może macie jakieś swoje sposoby??

Gość glen b
nago.

Gość angelaaaaaa
Ja rozcinałam z boku spodnie i spódnice i wszywałam gumkę. Tym sposobem mogłam nosić swoje ulubione ciuchy dłuuugoo. No i po porodzie też

Gość lady B...................xxxxx
idz na zakupy po cos nowego ;) poprawia humor :)

Gość zebra 7777
Też mam ten problem. Ubrania ciążowe są drogie, a ja odkąd mam brzuch czuję się jak szara myszka :((

Gość matressskaa
Lady B - masz rację, może przestanę czuć się jak słoń :)) A myślicie, że ogrodniczki ciągle są modne???

Gość juzmama
ja mialam 2 pary spodni i kilka sukienek to tylko kilka miesiecy szkoda kasy wydawac na ubrania wielkie po porodzie zmiescisz sie w swoje rzeczy ja jestem 7 dobe po porodzie i stare spodnie sa nawet za duze:-)

Gość marylkaaaaaaaa
A moja znajomaq na początku ciąży była u stylistki w Krakowie i ona dobrała jej ciuchy. Dostała też rady, jak dbać o ciało itd. Myślę, że warto, dlaczego w ciąży mamy czuc się gorsze??? TO przeciez wspaniały czas :)))

Gość zebra 7777
@juzmama - Gratulacje! ja dopiero początek, trzeci miesiąc :) ALe obawiam się, że mogę tyć na maksa - to u mnie rodzinne w ciąży :/..

Gość matressskaa
@Marylka - niech zgadne, zapłaciła krocie...

Gość marylkaaaaaaaa
No właśnie, ze niedużo. Zadzwoń sobie do Artclinique i sie dowiesz

Gość zebra 7777
Hmm.. ja z Bochni jestem, to w sumie niedaleko. Moze ona mi coś podpowie, a moja krawcowa tu na wiosce zrobi to za połowe ceny. Hmm to jest myśl

Gość gość
Ja całą ciążę przechodziłam normalnie spodniach sprzed ciąży :) Nie warto kupować drogich ciuchów ciążowych Warto ubierać się w nieco luźniejsze i wygodne :)

Gość matressskaa
Dzięki Dziewczyny za porady. Z ciekawości sprawdzę tę stylistkę. Ale macie rację, wygoda najważniejsza :)))

Gość mamamade
ja jestem teraz w 7 miesiącu, zakupiłam 2 pary getrów 3/4 dł (specjalne dla kobiet w ciąży) i jedne trochę lepsze spodnie w gumę na wyjścia np. do Kościoła albo w odwiedziny do rodziny. Do tego mam 3-4 dłuższe bluzeczki żeby zakryły brzuszek, na krótki rękaw i ramiączka. I to wystarcza jak na teraz. Nie wykosztowałam się na tym-getry ok. 25zł za parę, spodnie 60zł, no i bluzeczki do 30zł za szt.

Gość nie mow ze masz upaly
bylam ostatnio ze szwagierka na zakupach, ona jest w 5 mscu. jest teraz masa ciuchow, ktore sa i dla kobiety w ciazy i dla zwyklej. tuniki, bluzki odcinane pod biustem, luzne sukienki, legginsy... jak nie jestes otyla, tylko sam brzuch wystaje to mozesz miec np. opinajaca, ale nie ciasna bluzke, wyglada dobrze. spodnice na gumce... jest masa rzeczy do wyboru!!!!!

Gość matressskaa
Fajnie, dzięki za porady :) I poprawiłyście mi humorek...

Gość FFFGYYTY
kup sobie namiot w lidlu wytnij na łeb otwór i masz ubiór gotowy

Gość kkklewka
No własnie, najlepiej jest trafić na naprawde dobry i sprawdzony sklep z odzieżą ciążową. Ja mam swoj sprawdzony i naprawde z całego serca moge i Wam polecić ten sklep http://www.beautybelly.pl/

Gość karrtrrina
Oj widziałam na ich stronie fajne leginsy. Czy długo się czeka na przesyłkę ?

Gość kkklewka
Ja chyba nie oszukujac Ciebie od momentu złożenia zamówienia czekałam na przesyłkę 2 dni. Wiec w sumie jak najbardziej ok, szybko, sprawnie i gatunkowo bardzo dobrze.