Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka69

Seks z wykładowcą

Polecane posty

Gość studentka69

No właśnie... Jak do tego doprowadzić? Ale od początku. Miałam w tym roku zajęcia z pewnym Panem - kilkanaście lat starszy. Krążą o nim różne plotki - ponoć ma słabość do studentek. Na pewno wiem że prześwitująca bluzka na egzaminie pomaga. Zdałam u niego egzamin, więcej zajęć z nim nie będę miała, więc można działać... Zaznaczam że nie chcę się z nim umawiać na kawę, wiązać itd. Chcę się z nim przespać - ota, takie spełnienie mojej ertycznej fantazji która od października mi spokoju nie daje... Ale przecież nie pójdę i nie zapytam czy nie poszedłby ze mną do łóżka...

Gość studentka69
zero pomysłów? :)

Gość wewew
Co ten wykladowac wyklada, napisz cos o nim

Gość studentka69
Miałam z nim lektorat z języka obcego. A co do wieku to myślę że jest koło 40. I na pewno nie ma małego ;p

Gość studentka69
trudno żebym do swojego pseudo-alter ego mówiła na Pan...

Gość studentka69
pas... z podszywaczem gadać nie będę.

Gość hhahaa podszywy
zdominowały cały topik :D:D i dobrze

Gość Nikola-a
Ubierz krótka spódniczkę i się schyl, ważne aby bez majtek. Oczywiście nie gol dupy podobno starszych facetów to podnieca.

Gość frete45
Najlepiej zapisz się na jakiś nowy fakultet który on prowadzi. Zaczepiaj go pod pretekstem pomocy w jakiejś naukowej kwestii, zaurocz go swoją wiedzą i zaangażowaniem, po nitce do kłębka.......

Gość studentka69
On nie prowadzi żadnych fakultetów.. Zresztą wie że nie jestem typem kujona.. Widzę że zakompleksieni i pryszczci chłopcy wyładowują swoje frustracje że nikt ich nie chce. Bywa i tak. Ja generalnie mam straszny problem z tym co się ze mną dzieje jak jestem blisko niego. Robi mi się gorąco, ciężko mi się oddycha, a serce wali jak oszalałe. Wtedy najchętnie bym się rzuciła na niego. Nigdy czegoś takiego nie miałam wcześniej :(

Gość jestes coollllll
odpusc sobie . na co zostawiac po sobie posmak kurrestwa, wylecz glowe ,dobry psychiatra moze zmieni twoje pomysly

Gość studentka69
No tak... bo kobieta nie może mieć ochoty na seks. Uważam że swoje fantazje należy spełniać, oczywiście w granicach rozsądku... A jak dwie kobiety mają ochotę na seksze sobą to która jest kur.ą? ?A może obie?

Gość asdfghjkllol
no ładnie, ładnie...

Gość .........,,,,,,,,,,,,,.1
powiedz mu wprost ze chcesz sie z nim przespac a napewno nie odmówi

Gość studentka69
na to to się chyba nie zdobędę...

Gość mamusiamamisia
AŻ tak bardzo Ci zależy żeby się z nim przespac. I jesteś tego pewna że on by zdradził swoją wife ?

Gość mamusiamamisia
A czy ty jesteś atrakcyjna osobą na którą mozna zawiesić oko?

Gość zryty beret i tyle...
:D umow siez nim na kawe, to chyba nie jest trudne, pod pretekstem nie wiem jakim, aha , a co jezeli nie jestes w jego typie, przeciez pisalas ze on lubi MLODE studentki a wybacz ty nie jestes mloda :)

no wlasnie jakys byla w jego typie to by cie przelecial w try mi ga :D nie musialabys nawet robic podchodow, kochana...

Gość studentka69
Mam 23 lata.Jestem stara?? I uważam że się mu podobam. Zresztą nie tylko ja tak myślę.Zawsze się podobałam facetom, tylko że do tej pory miałam ich wszystkich w d... Jedyny problem to jego partnerka, bo takowa chyba istnieje...

a ok :) myslalam ze 37 :P

Gość safsa
jak bedziesz go mijac na korytarz bardzo jednoznaczniez kmina erotyczna sie spojrzyj przeciaglyym spojrzeniem zmierz od gory do dolu z wullllgarnym sexownym wzrokiem i sie figlarnie usmiechnij

Gość mamusiamamisia
pisałas wczesniej ze masz 37 a on ok 50. A nie pomyślalaś że on może nie ma ochoty zdradzać żony. Wiesz flirtować każdy możę to nie zdrada.

Gość studentka69
Nie ja pisałam tylko jakiś osioł któremu się nudzi. O nie ma żaony, bo... podobno go wywaliła bo miał trudności z dochowaniem wierności..

Gość mamusiamamisia
no to o co kaman ? Skoro jesteś atrakcyjna to w czym problem a co on wyklada?

Gość studentka69
O co? Teraz są wakacje, nikłe szanse że go zobaczę. Chociaż pewnie jakieś dyżury ma - ale przecież nie wejdę do jego pokoju, nie usiądę na biurku i nie spytam "może byśmy poszli do łóżka?"

Gość mamusiamamisia
POCZEKAJ DO PAZDZIERNIKA NA ROZWÓJ WYDARZEN I TAK TERAZ NIC NIE ZDDZIALASZ czego uczy? zapisz sie do niego na jakies kołko ?

Gość studentka69
On nie prowadzi żadnych fakultetów.. Miałam z nim jęyk przez rok i więcej już na tych studiach zajęć nie prowadzi. Mam pretekst żeby iść do niego na dyżur. TYlko jak przejść do sedna..

Gość mamusiamamisia
no musisz wybadac grunt.Wiesz jak jest chemia miedzy dwojga to w sumie nic nie trzeba robić. to samo się jakos dzieje,ze np od słowa do słowa on proponuje ci kawe a pozniej to juz leci wszystko z gorki

Gość studentka69
Znowu jakiś małolat się podszywa. Kompleksy, że Ciebie żadna panna nie chce? Problem polega na tym że żaden mężczyzn, chłopak nigdy mnie nie kręcił. Absolutnie nigdy... Więc nie rozumiem co on takiego w sobie ma.