Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdhht

MÓJ FACET CHCE,ŻEBYSMY ZAMIAST NA STUDIA, WYJECHALI ZA GRANICE DO PRACY

Polecane posty

Gość gfdhht

nie wiem czy to dobry pomysł... ja chciałam studiowac geodezję, on tez miał isc na polibude.... ale powiedział,że i tak nie bedziemy miec roboty, a on chce uzywac zycia, jezdzic na wycieczki i nie bac sie czy wystarczy do pierwszego:-O w sumie tez sie boje co po studiach, ale nie wiem czy chciałabym wyjechac..............

Gość gfdhht
czemu tak uwazasz?

Gość xenna X
ja bym robiła studia, do pracy wyjeżdzałabym w czasie wakcji, gdybym je miała, zawsze mozecie tez wyjechac po studiach, jak ich teraz nie zrobicie to potem nie bedzie wam się chciało, a wyzsze to dziś standard

strasznie dlugo rozpisywac a chyba wiesz dlaczego jakie mamy poglady przeciez wsaytkie sa takie same dobra podam pare przykladow? chcecie tam mieszkac do konca zycia? w obcym kraju ? bez rodziny? przeciesz jak chcecie zyc na luzie* to przecie byscie wydawali pieniadze a nie zaoszczedzali by wrocic do polski i wybudowac sobie dom i zyc bogato prawda? tylko w y chceie tam zyc bogato* czyli to do nieczego nie zaprowadzi ... ogoplem zle nie wyjezdzajcie. to nicv nie da taka prawda no sory patrze po znajomych . lub moi rodzice jezdzili na jakis okres czasu popracowac raz mama tata tez jezdziol czasem i co... poprostu niechce mi sie pisac to tzreba by bylo przez telefon przynajmiej pogadac bo przez klawiature to pewnie zle mnie zrozumiesz

jeśli planujesz żyć z pracy fizycznej, to ok, jedź, zarabbiaj, wracaj, to samo, bo bez wykształcenia to nic innego robic nei będziesz ja miałam inną wizję swojej przyszłości, dlatego zamiast zarabiac, uczyłam się i teraz zamiast zasuwac na budowie siedze przy kompie :)

Gość erge5gh5s
to nie zawsze dobre rozwiazanie. jesli masz pomysł na siebie i posiadasz inteligencje i zaradnosc- tutaj bedzies trzepac kase. wyjechac to kazdy potrafi. Poza tym nigdy nie wiadomo któe panstwo nastepne bedzie w kryzysie.