Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____mysia____

jak byscie sie zachowywali w moijej sytuacji????

Polecane posty

Gość ____mysia____

no więc tak, wcześniej mieszkałam w duzym mieście, pracowałam tam, od rodziców byłam daleko. poznałam faceta który też mieszka dośc daleko zrówno od miasta w którym mieszkałam jak i mojego rodzinnego miasteczka. niestety pracę straciłam, sprawy mi się pokomplikowały i postanowiłam wrócic do rodziców. jednak on rzucił żebym nie wracała do rodziców tylko wprowadziła się do niego (on mieszka tylko z ojcem), że mi pomoże, no i że znajdzie mi tu prace tu pracę no itd. ja się zgodziłam. minelo kilka miesięcy, pracy nie ma bo tu cięzko o prace, ja siedze w domu i robie tu dosłownie wszystko. sprzatam, gotuje, piorę, zajełam się ogrodem tzn posadziłam kwiatki, jakies jarzynki żeby było cokolwiek czyli mysle że robie naprawde dużo. dodatkowo jesli mam jakies swoje pieniądzę które dostaje od rodziców wszystko ładuje tu w ten dom żeby coś był. a w zamian za to wszystko słysze tylko jak jego ojciec narzeka ja nic nie robie, mój facet mówi że mam sie nie odzywac bo sie nie dokładam do niczego (?) i skoro on pracuje to moim obowiązkiem jest robic tu wszystko. mi z kolei cierpliwośc sie konczy bo mysle że skoro on nie jest moim męzem, i nie jestem u sibie to nie mam wcale takiego obowiązku i w gruncie rzeczy nie musze robic nic tym bardziej że on chciał żebym tu przyszła. no i jak myslicie, kto ma wiecej racji i jak powinnam sie zachować bo ja już skołowana jestem:(

Gość aha i achhhhhh
MYŚLĘ, ŻE POWINNAS POSZUKAC PRACY, PRZEPROWADZIC SIE TAM, GDZIE JĄ ZNAJDZIESZ. fACETA OLAC, NIE TRAKTUJE CIE POWAŻNIE, TYLKO JAKO SIŁĘ ROBOCZĄ DO UTRZYMANIA DOMU W CZYSTOSCI I DO OBIADKÓW. sorryza capslock, nie chce mi się przepisywac na nowo

Gość hyyyymmmmmmmmmm
hmmmmm w sumie nie wiem

Gość po te4rmnine powinno
nie robic nic przez tydz. i wtedy oczy im sie otworza. Zpstaw go - to egosita

zgodziłaś suię zamieszkać u w sumie obcego faceta? traktują Cię tam jak pomoc domowa darmową wątpie by ten facet pałał do Ciebie głębszym uczuciem znalazł głupią gąske co z desperacji się zgodziła współćzuję Ci nie wierzę , że nei masz gdzie iść znajomi? rodzina?" rodzeństwo? idź gdziekolwiek byleby tam nei siedzieć już!

Gość ____mysia____
oczywiście, ze mam gdzie iśc. mam duży rodzinny dom i tylko małego brata. znajomych tam pełno. kiedys zostawiłam go na jakis czas to jedździł i jedździł do mnie aż się ugięłam. a facet nie taki obcy bo para jestesmy od roku.

to źle zrozumiałą tak czy siak mas zjuż prókę tego jakie życie Cię z nim czeka;)

jednym slowem zaperdzielasz jak mrowka,a dla nich i tak nic nie robisz,i jeszcze nie masz prawa sie odezwac...swietnie po prostu. Trafilas do domu zamieszkiwanego przez dwoch prawdziwych samcow - lepiej uciekaj i dobrze zatrzyj po sobie slady,zeby cie nie znalazl...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wracaj do rodziców i olej kolesia, znalezli sobie z ojcem darmowa służącą i jeszcze im nie pasuje, szkoda zycia na takiego dupka

mysiu uciekaj jak najprędzej pracę znajdziesz u siebie nawet sezonową, a facet znalazł sobie kobietę do wszystkiego, traktuje Cię przedmiotowo jesteś jego: - kochanką - kucharką - praczką - sprzątaczką - wsparciem czy nie za wiele? pracując u kogoś te 16 h (wyłączając sex ;) ) miałabyś godziwe pieniądze, bez wypominania on nie jest Ciebie wart