Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka marnotrawna

czy tak szybko byłyby oznaki ciązY?

Polecane posty

Gość corka marnotrawna

ostatnia miesiaczka 25.05 seks 18.06 planowana miesiaczka 23.06 a jeszcze jej nie mam ;/ czy to możliwe ze to już oznaki ciazy bo z moej wiedzy to za wczesnie przeciez a moze jednak sie myle?

Gość corka marnotrawna
wolałabym nie ;) ale jak będzie to będe Go kochac z całych sil;) mam wątpliwosci bo od seksu do terminu to nie cały tydzien i teotetycznie /wg kalkulatora dni/ to byly nieplodne więc dlatego sie waham czy AZ tak szybko by juz byly oznaki. na dodatek che mi sie seksu jak nigdy normalnie ;)

Gość niby dni niepłodne
ale cuda się zdarzają :D tak czy owak na test i tak za wcześnie, jeśli miesiączka się nie pojawi do 2 tygodni po seksie to zrób test

Taaa, wierz w kalkulatory ;) Albo się sprawdzą albo nie. Nawet przy super regularnych cyklach owulacja nagle może się przesunąć i bach: ciąża.

Gość corka marnotrawna
takim cudom mówimy nie ;]

Gość bardzo miło!
u mnie pierwsze oznaki ciąży to były bardzo wrażliwe i pełne piersi, i "przewalanie się" w brzuchu (coś jak niestrawność, ale bez mdłości itp. rewelacji) - jeszcze zanim zaczął mi się spoźniać okres. Miesiączki miałam zawsze bardzo regularne, więc jak po kilku dniach od pojawienia się tej nadwrażliwości piersi okres się nie pojawił, to już praktycznie byłam pewna (po jednym dniu spóźnienia, ale tak jak mówię, miałam bardzo regularnie), a test wykonany kilka dni później to potwierdził.

Gość pink-blue-yellow
Autorko mamy podobnie. Tylko u mnie sex byl 2 dni przed okresem. Okres miał nadejść 19 czerwca i nadal go nie ma. Też niby niepłodne miałam. Robię test 14 dni po stosunku bo innego wyjścia nie ma, chyba że do 5 dni mi sie jeszcze pojawi. Będziesz testować ?

Gość pink-blue-yellow
Acha i oznak ciąży nie mam żadnych. Piersi nie bola w ogole. Tylko bulgota mi cos w brzuchu od czasu do czasu i pokuwają bardzo delikatnie jajniki, też od czasu do czasu. Wygląda to tak jakby okres nie mógl się rozkręcić...

Gość ;)))
Mamy podobnie ostatnia miesiaczka 20.05 w piatek miałam wziasc tabsy ale nie miałam bo mojego hina nie było i tak jakos poszła...ale raczej nie powinnam byc w ciazy ;_

Gość ;)))
*gina sorki :P

Do córki marnotrawnej- z tego co podajesz, to nie powinnaś być w ciąży. Na 18 czerwca wypadały Ci dni niepłodne. Okres spóźnia się dopiero 5 dni, więc poczekałabym jeszcze. A taką pierwszą oznaką ciąży (oprócz oczywiście braku miesiączki) to była bolesność i powiększenie się piersi. U mnie przy obu ciążach takie dolegliwości pojawiły się już po ok. dwóch tygodniach od zajścia w ciążę.

Gość corka marnotrawna
ja mam okresy nieregularne kiedys brałam tabletki i teraz jakoś nie moze mis ie to unormowac piersi tez mnie nie bolą/ ale mysle ze to nawet za wczesnie zeby bolały/ co do zoładka to nic nowego nie zauwazyłam i mam podobnie jak pink - blue- yellow ze niby mnie cos podbrzusze pobolewa czasem zakłuje ale jak narazie nici z @ i z ta ciagła ochota to tez zmiana jest. ale akurat ta zmiana to mi sie podoba bo przy braniu tabl nie miałam ochoty na figle test napewno zrobie bo niewytrzymam z niepewnosci ale jeszcze troche poczekam bo bede potem i tak myslec ze moze za wczesnie i takie tam ;]

Gość corka marnotrawna
gdziesz czytalam ze pobolewanie i ukłucia wystepuja tez gdy dochodzi do zapłodnienia. Dziewczny po ciazy mozecie to potwierdzic? kurcze wolałabym wiedziec co i jak juz;/ najwczesniej 2 tyg od stosunku mozna test wykonac? na ile on bedzie wiarygodny?

Ja mogę potwierdzić, o ile u mnie akurat wtedy doszło do zapłodnienia - w ten dzień, o którym myślę. Bo co do dnia owu, to wiem na pewno kiedy była.

Gość corka marnotrawna
dziewczyny napiszcie jak tam u was czy jakies zmiany sa lub objawy no i oczywiscie wynik testu ;] ja mam okropnie brzuch wydety dzis i mnie lekko podbrzusze pobolewa ;/ zeby ta @ wreszcie przyszla 😭

Gość corka marnotrawna
szkoda ze juz sie nie udzielacie...

Test możesz już zrobić:)Najlepiej jutro rano...od stosunku minęło już parę dobrych dni...mi wyszedł kilka dni przed spodziewaną miesiączką:)

Gość corka marnotrawna
a jak duża jest szansa na ciaze?

Gość Grzybinio
Jeśli masz nieregularne miesiączki, to nie masz co wierzyć w te wszystkie "cudowne" kalkulatory, bo w tym przypadku nie można określić kiedy są dni płodne, a kiedy nie. Kobietom regularnie miesiączkującym potrzebne jest minimum pół roku obserwacji, żeby można było to określić. A co do objawów, to mi już w czwartej dobie od stosunku, podczas którego doszło do zapłodnienia dosłownie spuchły piersi i cholernie bolały, a okres zaczął się spóźniać, co nie zmieniło faktu, że pojawił się po ponad 2tyg opóźnienia. Zrób test z samego rana jak tylko wstaniesz, wtedy wynik jest najpewniejszy, ale nie bazuj tylko na teście - wizyta u ginekologa by się przydała:) Pozdrawiam:)

Gość corka marnotrawna
jutro kupie i w sb zrobie ..

Gość corka marnotrawna
piersi mnie nie bola nic a to tez czesty objaw wiec moze to nie fasola ;)

Gość corka marnotrawna
tak jak obiecałam piszę po przestestowaniu - w kreska czyli ciązy brak :P