Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana studentka

Nie bedę miała 5 z obrony:(:(:(

Polecane posty

Gość załamana studentka

Nie będę miała piątki z obrony :( Piątki są od 4,1 a ja mam średnią 4,03!!! Chociaż jak sama liczyłam to wyszło mi 4,53, więc nie wiem czemu taka rozbieżność. Kurwa, zawsze zaniżają:(

Gość jajajjaja
z obrony jako egzaminu mozesz miec 5, ale na dyplomie niekoniecznie :)

Gość załamana studentka
oj no na dyplomie nie będę miała:(:( jak oni liczą tą średnią, że taka niska im wyszła???????:/

Gość od seksu lepsze sa
jestes smieszna.....jak wejdziesz w dorosle zycie tozobaczysz, ze twoje kolezaneczkiz 3 na dyplomie maja prace a ty bedziesz bezrobotna

Gość jajajjaja
dokladnie :) ocena na dyplomie jest akurat najmniej istotna sprawa przy podejmowaniu pracy :)

Gość załamana studentka
ale ja nie zamierzam pracować w zawodzie, po kierunku który aktualnie kończę. ale 5 bym chciała mieć tak dla siebie, żeby ładnie wyglądało:) a pracę już mam i jest związana z drugim kierunkiem , który studiuję:) więc o nią się nie martwię

Gość od seksu lepsze sa
ocena nie ma zadnego znaczenia masz miec znajomosci plus miec talent i umiec sie sprzedawac jak tego nie umiesz to ci 6 tez nie pomoze...a jaka roznica czy bedzie 5 czy 4 czy 3, bedziesz siedziala wieczorami i wpoatrywala sie w dyplom?

Gość jajajjaja
ja mam w dyplomie dobry .... wierz mi to nie jest powod do wstydu :D

Gość jestes coollllll
WITAJ W CLUBIE BEZROBOTNYCH

Gość mjhkj
kobieto ty nie masz innych zmartwien w zyciu? masz prace i 4 na dyplomie nie wplynie na twoje zycie bys sie wstydzila takie tematy zakladac gdy w hospicjach ludzie umieraja

Gość załamana studentka
dla jednych priorytetem jest bezbolesna śmierć w hospicjum a dla mnie 5 na dyplomie!!! co mnie obchodzą jacyś obcy ludzie? śmierć czeka każdego, taka kolej rzeczy. a ja szansy na poprawę już miała nie będę.

Gość jajajjaja
weryfikacja twoich poglądów nastąpi szybciej niż myślisz.... czego życzę, bo z takim podejściem do życia będzie ci bardzo ciężko :)

Gość jnhmnnmn
daremne żale próżny trud;) nie bedziesz miec tej piatki i musisz sie z tym pogodzic:o zreszta na co ci ona?:o