Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje jak sie nie dowiem

test pozytywny po ..nie wiem ilu :(

Polecane posty

czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji..mianowicie: kochalam sie w dni plodne z mezem,wykonalam pare testow ale wszystkie wyszly negatywnie(choc przyznam,ze bylo za wczesnie moze,ale jestem strasznie niecierpliwa). dzis (w 28dniu cyklu, bardzo nieregularne miesiaczki),zrobilam rano test, po paru minutach (2 moze 3 )byla 1 kreska wiec go odlozylam. Po 4 godzinach chcialam go wyrzucic i ze zdziwieniem zobaczylam 2 kreske... ktos tak mial? jak to sie skonczylo?

Gość LOLLINESKA
test jest wazny tylko przez iles czasu...nie bez powodu jest napisane zeby odczekac na wynik np.3-5 min. bo wtedy wlasnie jest on wiarygodny. a po 4h?!!no cos ty;) chociaz poczekaj jeszcze z tydzien i powtorz test.

tak wiem,pisze tam jak byk,ze po 10 czy 15 minutach wyrzucic go,ale chodzi o fakt,ze ja go odlozylam po maksymalnie5 minutach... a z drugiej strony zdazylam sie naczytac,ze i ciaze sie zdarzaly po takich testach jak moj.

Co za problem? Robisz jutro rano jeszcze jeden test, wynik odczytujesz w odpowiednim czasie albo idziesz na betę.

zaden problem. Pytanie brzmiało:czy ktos tak mial i jak historia sie ewentualnie skonczyla?