Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szczescie_on

Moja kobieta jest idealna

Polecane posty

Gość mam szczescie_on

od kiedy z nia wynajalem mieszkanie 1 od progu mnie wita zawsze w szpilkach, paznokcie pomalowane na rozowo, zolto itp...mini, seksowna bielizna....zawsze robi mi loda i wypina tyleczek 2 gotuje wysmienicie..dzisiaj na sniadanie zjadlem omleta z serem mozzarella i pomidorkami koktajlowymi a na obiad piersi z kaczki z figami 3 sprzata zawsze w seksownym stroju, wypachnina, usmiechnieta 4 zawsze jak wychodzimy razem, wyglada nienagannie 5 nie jest bluszczem, kiedy ja od czasu do czasu wyjde z kolegami to ona nie smeci mi w sluchawce, tylko idzie na basen, fitness, do kina zk olezanka 6 czyta newseek, polityke, gazete wyborcza a nie taki szajs jak' super express' 7 czyta min 2 ksiazki miesiecznie 8 wie jaki ma gust muzyczny a nie tak jak 995 polakow: slucham wszystkiego, oglada wartosciowe filmy 9 potrafi jezdzic samochodem, zdala za 1 razem 10 ma niezwykly gust do wystroju wnetrz, nasze mieszkanie pachnie swiezoscia i zachwyca innych..juz boje sie pomyslec co bedzie jak kupimy swoje, pewnie padnez wrazenia:) 11 ma 175 cm wzrostu, waga 56 kg, dlugie nogi, miseczka c w biuscie:) ps zaraz powiecie ze to podszyw ale kobiety takie jak ona mi uwierza:P

Gość obudz sie juz 14.30
czas na obiad z mikrofali ;)

Gość do innych
dlaczego nie wierzycie autorowi, sa takie kobiety .....moja koelzanka jest taka ma piekne mieszkanie, dba o siebie , slucha drum n bass, oglada dramaty9 zna ich dziesiatki), czyta namietnie cobena,swietnie gotuje ( probowalam) byla fotomodelka

Gość jestes coollllll
12-jak ty wychodzisz wchodzi nastepny klijent a ona kasuje go 150zloty :-P SUPER MASZ KOBIETE ALFONSIE JEDEN

Gość moze taka byc
a teraz napisz cos o sobie

Gość hjhgjhgjj
ktory punkt ws zadzwiwil? ja moglabym tylko miec zastrzezenia do tego ze kobieta codziennie wskakuje w super seksowne ciuchy i codzinnie robi kaczke a inne punkty- nie mam zastrzezen, tak ciezko miec gust muzyczny i czytac gazety?

dlaczego nie wierzycie autorowi, sa takie kobiety" bo szpilki i latanie ze szmatą sie wykluczają :P

Gość hjhgjhgjj
1,2,3 punkt- mozna miec zastrzezniea...tak na co dzien raczej sie nie da a reszta mozliwa, no chyba ze trudno wam uwierzyc ze ktos moze miec fajnie urzadzone mieszkanie, dbac o figure i czytac ksiazki

Gość jestes coollllll
PUNKT 12 nas zadziwil, a 13 punkt nie ma takich kobiet baranie, do slubu potem mikrofala i tesciowej zupa odgrzewana

Gość hjhgjhgjj
no to przeciez mowie ze 1,2,3 punkt.....owszem mozna od czasu do czasu pobawic sie w pokojowke ale nie codziennie reszta punktow jak najbardziej mozliwa no chyba ze siedza tu jakies glaby bez ambicji

Wiesz ciesze się twoim szczęściem :) ale żeby sprzątać w szpileczkach? to już trochę nienormalne jest

Gość do coll
PUNKT 12 nas zadziwil, a 13 punkt nie ma takich kobiet baranie, do slubu potem mikrofala i tesciowej zupa odgrzewana Mow o sobie :) Jestem 5 lat po slubie,uwielbiam gotowac i nigdy tesciowej w to nie angazowalam:)

Gość oligierka
te zakompleksione kobitkii tutaj po prostu zazdrosza i tyle;) masz super kobietę i jej się trzymaj, powodzenia;)

Gość zle trafiles
tutaj siedza same grubaski i mysla ze swiat na nich sie opiera

Gość refforma_..
i pewnie ma moc ssaca nowoczesnego odkurzacza ?

Gość zle trafiles
i autor wcale nie napisal ze jego laska sprzata w szpilkach....ja tez sprzatam seksownie ubrana ( mego faceta kreca mini szorty i top) .kto tu pisal o szpilkach i kiecce? tepaki

Gość jestes coollllll
I COOL ZYJCIE DLUGO I SZCZESLIWIE..:-P A JAK ZONIE SIE ZNUDZI CI USLUGIWAC; BEDZIE DAWALA TOPIKI TYPU;;KOCHAM KOCHANKA MEZA MAM JUZ DOSC;;

Gość oligierka
"175 cm wzrostu jest niekobiece" jak masz kurduplu 150 cm to mowisz ze 175 jest niekobiece haha;) 170-175 własnie to najlepszy wzrost dla kobiety, szczupłe zgrabne , gługie nogi a nie kurduple otyłe;)

tutaj siedza same grubaski i mysla ze swiat na nich sie opiera swiat sie opiera na muskularnych ramionach atlasa....

"dlaczego nie wierzycie autorowi, sa takie kobiety .....moja koelzanka jest taka ma piekne mieszkanie, dba o siebie , slucha drum n bass, oglada dramaty9 zna ich dziesiatki), czyta namietnie cobena,swietnie gotuje ( probowalam) byla fotomodelka" a kto mówi, że nie ma? tylko jak się daje wykorzystywać, to inteligentna nie jest. A ta "idealna kobieta" ma raczej predyspozycja do bycia służącą.

Gość widać że macie kasę
bez niej już nie jest tak łatwo być wiecznie uśmiechniętym, zadowolonym i takim zadbanym. Kosmetyki, ciuchy, wynajęcie własnego mieszkania, gustowne dodatki aranżacji wnętrza, serek mozzarella i figi - wszystko kosztuje. Mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego kobiety pożądają facetów z KASĄ.

Gość oligierka
*długie

Otyły korduplu, mam 165 cm- i to jest wzrost idealny, powyżej 170 cm to są wieże kontrolne, zakompleksiony wielkoludzie.

Gość JEDNO_TYLKO_JEDNO
pytanie do autora - czy Twoja kobieta pracuje ?

ja też uważam, że kobieta kończy się na 168 :)

Gość zmyw150
autor marzy o takiej kobiecie