Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

8 letnie dziecko na kolonie

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

wysłałybyście dziecko które jest w drugiej klasie szkoły podstawowej na kolonie na 10 dni ja sie boję ale mąż chce i sama nie wiem

Gość daria urbanska
moje w wieku 7 lat było na 5 dniowym wyjeździe, mając 8 lat na 6 dniowym, tęskniło troszkę, 10 dni to sporo dla takiego malucha ale to też zalezy od charakteru dziecka, jego przebojowości i otwartości,nie kazde dziecko nadaje się na taki wyjazd, a twoje dziecko chce jechać?

Gość wrednamalpa26
chce, córka jest wygadana nie ma trudności w nawiązywaniu nowych znajomości, ale ja się boję corka ma rude włoski boję się że inne dzieci będą ja przezywać z drugiej strony i tak wiem że jej przed tym nie uchronie bo znajdą się inne sytuacje gdzie ktoś może powiedziec do dziej ruda albo jeszcze gorzej

Gość wrednamalpa26
* do niej

Gość daria urbanska
to prawda, nie uchronisz jej, zawsze jest przeciez opiekun gdyby coś złego się działo, najbardziej to mamy przezywają, bardziej niż dzieci

Gość Levviatan wylogowany
Lepiej nie, bo wroci z brzuchem. Nawet nie wiesz co teraz 8 latki wyczyniaja na koloniach :classic_cool:

Gość tescccowa
całowanie i macanki już są ale moim zdaniem robią to osoby z patologicznych rodzin (mam na mysli brak uwagi, brak wsparcia rodziców, złe wzorce itd)

Gość wrednamalpa26
co wy gadacie 8 letnie dzieci i macanki ludzie powaliło was