Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostałam uwiedziona

Jestem w ciąży z innym mężczyzną! Mąż i jego rodzice nie chcą mi pomóc!

Polecane posty

Gość zostałam uwiedziona

Jestem w ciąży z innym mężczyzną! Mąż i jego rodzice nie chcą mi pomóc! Mam 25 lat, dwa lata po ślubie i jestem w ciąży z innym mężczyzną. Mąż dowiedział się o tym i wyrzucił mnie z domu, powiedział że nie chce mnie znać i że mogę sobie iść mieszkać do ojca dziecka lub swoich rodziców. Mężczyzna który mnie uwiódł wspiera mnie i chcę bym z nim była, rodzice również mnie wspierają ale ja kocham swojego męża. Siostra mojego męża była w podobnej sytuacji, również została uwiedziona przez dużo starszego mężczyzne i ma z nim syna, z tym że ona nie była mężatką i miała oparcie w swoich rodzicach. Więc udałam się do teściów by namówili swojego syna żeby ze mną został, żeby zostali dziadkami mojego dzieciątka, żebyśmy mogli normalnie życ jak rodzina. W moim małżeństwie nie było zbyt dobrze, nie układało się najlepiej i dałam się uwiesc mężczyźnie który obiecał mi że wszystko będzie między nami dobrze, obiecywał zlote góry ale teraz zrozumiałam kogo naprawdę kocham, kto jest milością mojego życia i z kim będę szczęśliwa. Chce by mąż został przy mnie, żeby jego rodzice wspierali mnie i cieszyli się z wnuka którego im urodzę.

Gość PROWO i to marne!!!
ej idz spadaj,bo trujesz dupe

Gość hahahhaahhhaaaa
ale sie usmialam

Gość zostałam uwiedziona
Przytrafiło mi się, trudne. Cały czas porównuje się do jego siostry, które też ma dziecko poza małżeńskie. Mówię mu że zostałam tak samo skrzywdzona jak ona, by dał mi jeszcze jedną szansę. Teściom również powiedziałam że wpadłam w taką samą pułapką w jaką wpadła ich córka przed laty i prosiłam by przekonali swojego syna by do mnie wrócił.

Gość jsnaj
Jeśli to nie prowokacja to jesteś idiotką.

Gość hahahhaahhhaaaa
pewnie ze prowo ale dzieciom sie nudzi i po co zakladac takie durnoty na co:o

Gość SMIECH A SALIIIIIIIIIIIIIIIIII
mezczyzna ja uwiodł:O buahahahahhahahhahahahaahhahaahhaahahaahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha PROWOKACJA!!!!!!!!!!

Gość Aqwa-Witt
JA TEZ TAK MAM KOBIETA MNIE UWIODLA I TERAZ JESTEM W CIAZY I ZONA MNIE NIE CHCE,MOZE ZONA SIE ZMIENI JAK URODZE DZIECKO?

Gość zostałam uwiedziona
Podszyw. Poradźcie lepiej coś biednej kobiecie, która jest w ciąży i nie ma wsparcia w swoim mężu.

Gość apetyciara
Łoo matko, coraz śmieszniejsze tematy się pojawiają. Jak możesz mówić, że ktoś Ciebie uwiódł, to, co, poszłaś z nim do łóżka bez świadomości, co robisz ? Zahipnotyzował Cię, czy co ? Zdradziłaś męża, puściłaś się z innym facetem i śmiesz mówić, że zostałaś uwiedziona i oczekujesz pomocy od męża ? Śmieszne. Albo prowokacja:-)

Gość apetyciara
Sama się zgodziłaś na zadawanie się z kochankiem, mając męża i nie rób teraz z siebie ofiary ? Ja się nie dziwię,że wywalił Ciebie z domu.

Gość hahahahahahaaaaaaaaaa
masz fajny styl :classic_cool:

Gość apetyciara
To musi być prowokacja, nie wierzę, żeby kobieta mogła być tak niemądra i naiwna. Dała dupska innemu gościowi mając męża i oczekuje, że ten ją przygarnie, .

Gość PROWO i to marne!!!
no to po co tu piszecie karmicie trola

Gość me here now
uwiedziona -- hehe a co ten facet jakis czarownik, ze cie 'uwiodl' i sama juz decyzji podjac nie umialas. Nawarzylas piwka to go wypij. Nara