Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tu pomocy...

dziewczyny poradźcie proszę jak mieć idealną cerę?

Polecane posty

Gość szukam tu pomocy...

mam problem z naczynkami,wągrami i ogólnie niedoskonałościami jeśli chodzi o koloryt.na co dzień używam podkładu i pudru i jest znośnie,ale w sob mam ważną imrezę i chciałabym wyglądać naprawdę dobrze.możecie mi polecić np jakieś sztuczki makijażowe czy kosmetyki?z tym,że te drugie wolałabym niedrogie,bo jestem teraz mocno opalona,a niedługo pewnie zblednę,więc dlugo nie będę ich używać

naucz sie uzywac korektora, roznych odcieni do maskowania roznych neidoskonalosci - nawet na youtube jest mnostwo filmikow jak to robic a najlepiej to idz do np sephory (umow sie wczesniej) i niech Cie umaluja w tym dniu darmowo

Cerę pełną niedoskonałości trzeba najpierw uspokoić. Tzn. oczyścić z zaskórników i starego naskórka. Jeśli rzeczywiście masz cerę naczynkową to warto o nią dbac inaczej niż przy cerze tłustej. Przede wszystkim unikać kawy alkoholu,gwałtownych zmian temperatur etc. oczywiście do soboty niweiel da się zroboić bo zabiegi te wymagają czasu. Na Twoim miejscu po weekendzie wdrożyłabym jednak w życie plan pielęgnacyjny :)