Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saman15

pomocy !!!!!!!.

Polecane posty

Gość saman15

słuchajcie mam pytanie i prosze o szybka odpowiedź, czy jest to możliwe aby zajść w ciąże nie odbywając stosunku...? Z kąd moje pytanie otóż ostatnio po imrezie dużo dosyc wypiliśmy i poszliśmy spać wszyscy do namiotu poczym natchnęło mnie żeby ktoś zrobił mi masaż pleców , zdjełam więc rzeczy zostałam w bieliźnie, a mój kolega doznawszy trochę wcześniej ejekulacji (wytrysku) usiadł na mnie nie ostrzegając mnie że coś takiego miało miejsce...czy jest możliwośc że zaszłam w ciąże....?? prosze o odpowiedz :)

Gość Andzia z parku
O matko :o sodomia i gomoria :o W takich oślizgłych gaciach usiadł na tobie ?? Fuj :P A na jakiej części ciała Ci usiadł?? Raczej mało prawdopodobne, że zaszłaś w ciążę :O

Gość zmyw150
ile masz lat? tez watpie ze zaszlas

Gość saman15
mam 16 lat, nie były oślizgłe ale wilgotne... matko więcej takiego czegoś nie zrobie...najgorsze jest to ze miałam akurat koncówke dni płodnych, nie ukrywam że wypiłam dużo i na następny dzień się zle czułam ale ból żołądka urzymuje się do dziś i nie wiem czy to z nerwów...a ostanio byłam w szpitalu więc w ogóle mam depresje.... i ryczec mi się chce... nie wiem w ogóle co mam robić....normalnie mam ochote sie zabić:(

Gość saman15
na pośladkach raczej, ciut wyżej,

byliscie na imprezie, spaliście razem w namiocie, on jakby nigdy nic zwalił sobie przy ludziach, a ty sie rozebrałaś do bielizny i zażyczyłaś masażu? strach dzieci mieć, co to sie wyrabia teraz

Gość uczulenia straszne uczulenia
Nie wiadomo co tam się działo jeszcze. Zrób test.

Gość katie852
Jeśli nic więcej się nie działo to ciąży najprawdopodobniej nie będzie ;) polecam zajrzeć na wpadka.pl i poczytać kilka artykułów. Może trochę informacji w głowie zostanie ;)

Gość chocoberry
edukacjaedukacjaedukacjaa... nie zapłodnimy się przez bieliznę i pośladki droga koleżanko :) Wpadka.pl jest dobrym serwisem dla Ciebie, tak

Gość Pyutajacaaaa12
O chryste... serio? Serio myslisz ze mozesz zajsc przez to w ciaze? Plemniki to nie robaki, one nie chodza. Wiec z pupy ci raczej do pochwy nie przejdą. Matko boska. Dno normalnie. Poziom wiedzy do dupy.