Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotedzieckoo

Pytanie do studentów, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość zlotedzieckoo

Od września zaczynam ostatnią klasę liceum na kierunku biologiczno-chemicznym. Asem z biologii i chemii nie jestem, jednak wiem, że jest jeszcze 10 miesięcy do matury i można dużo nadrobić. Mam jednak pytanie - jakie studia opłaca się podejmować czy decydować się na medycynę, stomatologię? Czy dam sobie tam radę? Może całkowicie zmienić zainteresowania i studiować coś innego? Chciałabym mieć międzynarodowy zawód, który umożliwiłby mi pracę również w innym kraju bądź podróże, zmianę miejsca zamieszkania. Proszę o pomoc w wyborze szkoły, wyborze również przedmiotów zdawanych na maturze. Chętnie poczytam informacje od studentów, gdzie się studiuje, jak, co oraz opinie odnośnie tego. Dziękuję.

Gość zlotedzieckoo
Kultura mam na drugie, zastosuj się do ostatniego wersu swojej sygnatury, pozdrawiam.

Gość zlotedzieckoo
Ależ życzę sobie, szczególnie odpowiedzi na moje pytania ;)

Gość nie chciało mi się uczyć
zaciśnij pasa, ucz się dużo i dostań się na medycynę albo stomę. To dopiero początek Twojej drogi, potem będzie tylko gorzej, ale nadejdzie taki czas, że będziesz miała życie rajskie, kasę, szacunek, prestiż. Warto. Studentka gównianego kierunku w depresji🖐️

Gość zlotedzieckoo
Moze rzeczywiście, ale wtedy pewnie musiałabym zrezygnować z mojego ambitnego planu zdawania matmy rozszerzonej i skupić się głównie na biol i chem.

Gość nie chciało mi się uczyć
dziewczyno albo w jedną albo w drugą, jak matma rozszerzona to z fizyką i idz na polibudę.