Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna28_83

ubezpieczenie na życie

Polecane posty

Gość wiosenna28_83

Nie mam zadnego ubezpieczenia na zycie. W pracy nie mamy grupowego. Pomyslalam, ze skoro straam sie o dziecko to dobrze byloby sie ubezpieczyc zeby dstac pieniazki np. za pobyt w szpitalu, za cesarke, za urodzenie dziecka itp. Co myslicie, oplaca sie to?

Gość się wie
taką polisę niedawno sobie zakładałam ,odszkodowanie od NW,wypłaty z tytułu urodzenia dziecka ,śmierci osób bliskich itp jest jeszcze jakieś leczenie szpitalne i dużo dużo tego było musiałabym poszukać i poczytać jeszcze raz ,płacę 48 zł miesięcznie o dziwo w PZU ubezpieczenie od śmierci na kwotę 50 tyś zł tak samo NW myślę ,że się opłaca byłam w innych placówkach firm ubezpieczeniowych ,ale albo masz do dyspozycji sama polisę na życie albo samo NW ,brakuje wypłaty z tytułu urodzenia dziecka czy śmierci bliskich ,uważam ,że te ostatnie choć nie często się zdarzają ,warto mieć w polisie

sa firmy ktore maja caly zakres nie tylko w pzu, Allianz ma fajna oferte ...........

Gość cfdfs
musze cie zmartwic, bo pakiet za urodzenie dziecka wystepuje tylko w przypadku ubezpieczeń grupowych - w pracy.. a Ty chcesz sobie sama zalozyc polise indywidualna... popytaj w firmie, moze jednak by zechcieli zalozyc sobie takie ubezpieczenie lub u partnera w pracy - mozesz dolaczyc do ubezpieczenia... W przypadku urodzenia dziecka wystepuje tzw. karencja -zazwyczaj 9 miesięcy za urodzenie dziecka w wyniku cesarskiego cięcia nie wyplaca sie odszkodowania

w Allianz mozesz wykupic sobie indywidualnie taka polise , nie musisz w zakladzie pracy ale karencja jest

Polisa życie tzw super grupa ma takie ubezpieczenie i za urodzenie dziecka wypłacają normalnie i za poronienie też i jest to indywidualne ubezpieczenie mąż też ma założone i za urodzenie dziecka przeze mnie też dostał pieniądze i za poronienie też by dostał

Gość cardif
tu tez podobno jest taka oferta tzn u nas dla firmy jest tak że pakiet podstawowy 22zł plus pakiet rodzina 11zł, karencja na urodzenie 6 miesięcy wypłata 1200 dużego zysku nie będzie ale zawsze cos, poszukaj może akurat tez coś znajdziesz

Gość witam jestem agentem ubezpie
czeń jeżeli chcesz fajną ofertę z opcją urodzenia dziecka bez konieczności ubezpieczenia się w grupie to napisz na anetao20@wp.pl pozdrowionka

Ostatnio jak ubezpieczałam auto to przysłali mi ulotke z Nordei i tam jest fajna oferta za ok 60 zł miesiecznie dosłownie na wszystko! Jak chcecie to Wam jutro zeskanuje i wkleje. Jest 1 minus np. pieniądze za urodzenie dziecka można dostac dopiero po 10 m-cach od podpisania umowy. Czyli jak urodzisz wcześniej to nic z tego:( Aha i to ubezpieczenie jest na wszystkich członków rodziny!

Gość Gwiazzdecczka
Ubezpieczenie to bardzo ważna sprawa w dzisiejszych czasach. Zwłaszcza kiedy mamy jakieś zobowiązania finansowe, które mogą zrujnować nasza rodzinę. Każdy powinien się jakoś ubezpieczyć, żeby zapewnić większe bezpieczeństwo sobie i bliskim.

Gość Fiollka
Mój mąż pracuje na budowie, nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć dodatkowego ubezpieczenia. Te pracownicze są tak niskie, że w razie jakiejś tragedii zostaje z niczym. Mamy kredyt do spłaty. Ja zarabiam niewiele i mamy dwoje dzieci. Wolę później mówić, że płaciłam składki niepotrzebnie, niż płakać, że nie mam z czego żyć.

Gość Consulent
Jeśli miałeś polisę ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym i po zakończeniu umowy przeżywałeś podobną sytuacje jak klient TU w poniższej sytuacji który wpłacił na okres 8 lat 40 000 zł a po zakończeniu umowy ubezpieczyciel wypłacił mu 10 000 zł . Jeśli jesteś lub byłeś w podobnej sytuacji i myślisz że jesteś bezradny wobec dominującego podmiotu jakim jest Towarzystwo Ubezpieczeniowe ? Nic bardziej mylnego . Polecam w takich sytuacjach świetnych prawników i doskonałych fachowców z zakresu prawa ubezpieczeniowego Kancelarię Butrym&Bryl którzy również mają na koncie współpracę z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi , a więc dobrze znają zagadnienie . Kontakt : Swarzewska 58 Warszawa . Mail ; kancelaria@butrym-bryl.com . Mnie i innym osobom pomogli już w takich sytuacjach .

Gość gość
Ubezpieczenie na życie to bardzo ważna kwestia. Ja sama mam polisę w firmie Allianz. Podaję link do strony gdybyś była zainteresowana: http://www.wroclaw-ubezpieczenie.pl/ubezpieczenia-zycia.html Jednak pamiętaj, żeby zawsze przejrzeć kilka ofert i porównać, która będzie dla Ciebie korzystniejsza.

Gość gość
Generalnie zawsze warto przejrzeć kilka ofert, bo jest bardzo dużo ubezpieczeń, a często różnią się tylko detalami. Możesz też skorzystać z pomocy agenta http://www.ptdfinanse.pl/ubezpieczenia - zawsze wybór ubezpieczyciela lepiej przemyśl dobrze.

Gość robik33
Ciekawie kwestia stawek i zakresu ubezpieczenia wygląda w Otwartej Grupie na Życie ( www.otwartagrupanazycie.pl ). Mój brat miał tu pierwszy polisę i teraz ja złożyłem wniosek o takie ubezpieczenie na życie. Wziąłem wariant z niższymi składkami – 39,5 złotych, więc rzeczywiście mało. Bardzo podoba mi się tutaj też obsługa, wszystko można było załatwić mailowo i przez telefon, bez wychodzenia z domu.

Gość kaniafinanse
Zapraszamy do biura mieszkańców Cieszyna i okolic. Specjalizujemy się w doradztwie produktów ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klientów staramy się wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdego traktujemy indywidualnie, dopasowując jak najkorzystniejszą ofertę. Dzięki współpracy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsiębiorstwo z roku na rok zdobywa coraz to większe uznanie i poszerza grono stałych Klientów. Zapraszamy na stronę: http://www.kaniafinanse.pl/

Gość gość
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Garwolina i okolic: ubezpieczeniagarwolin.pl

Gość anowa93
zawsze lepiej się ubezpieczyć niż nie ubezpieczyć... osobiście polecam silesiaubezpieczenia.pl, na poprzedniej firmie się przejechałam jak nie wypłacil mi odszkodowania z podróży, a tu wszystko sprawnie i bez problemu.

Gość gość
Oferujemy tani kredyt, który jest indywidualnie dostosowany do potrzeb  naszego klienta. Doradcy z wieloletnim doświadczeniem w bankowości pomogą Ci w dobraniu najlepszej dla Ciebie możliwości. Zajmujemy się całym spectrum kredytów, od kredytów gotówkowych, konsolidacyjnych, hipotecznych po kredyty na działalność gospodarczą.  Zapraszamy  Król Kredyty  Telefon: 600 231 869  e-mail: malgosiakrolkredyty.pl

Gość axiii
Moja rodzina ubezpiecza się w Generali i ja zdecydowałam się na zmianę. Zainteresowała mnie ochrona życia i zdrowia moich najbliższych i to że mam możliwość zmianę sumy ubezpieczenia w zależności od potrzeb i bieżącej sytuacji życiowej.

Gość gość
Oferta ubezpieczenia Avivy to przede wszystkim wsparcie finansowe dla bliskich w razie śmierc*****eniądze na leczenie w prywatnych klinikach, możliwość długoterminowego gromadzenie środków. http://mirek83.produktyfinansowe.pl/e/lead/522/

Gość ramszoja
Podobnie działa Plan Zabezpieczenia Bieżących Potrzeb Rodziny, który zabezpiecza najbliższych w razie naszej śmierci. Poza tym mamy dla siebie ochronę życia i zdrowia i zwolnienie podatkowe dla rodziny.

Gość dzoneaa
Ja też nie miałem, długo nie było mi potrzebne aż do czasu, gdy miałem wypadek, wtedy mi się podejście zmieniło i ubezpieczenie wykupiłem. Dostałem namiar od znajomego do Multi Sfery i tam się wybrałem. Doradca mi pokazał kilka ofert, wybrałem tę, która moim zdaniem była najbardziej interesująca. Tu macie szczegóły http://www.multisfera.pl/ubezpieczenia/zycie

Gość grymałka
czyli z tego co rozumiem to w Generali możesz indywidualnie modyfikować ubezpieczenie, zgodnie z własnymi potrzebami?

Gość Kryśka34
Grymałka, chyba jest dokładnie tak jak mówią, ale ja na przykład od siebie mogę polecić ubezpieczenie w Idea Fair Play. Niedawno w sumie się o nich dowiedziałam, ale mnie przekonali, bo okazuje się, że część z kwoty jaką płacę na ubezpieczenie idzie na wspieranie jakiejś organizacji, którą sobie mogę wybrać na ich stronie. Myślę, że to fajna inicjatywa więc podsyłam Ci ten pomysł ;) Ja osobiście pomagam fundacji Stań się zmianą :)

Gość Zosia36
Cześć wszystkim :) Ja wzięłam ubezpieczenie na życie dzięki Idea Fair Play. Osobiście dopiero niedawno usłyszałam o nich, ale przekonał mnie fakt, że przy płaceniu za ubezpieczeniu, część kwoty idzie na organizację, którą sobie sama wybiorę ;) Dlatego fajnie było wesprzeć w moim przypadku szkolny klub sportowy Bukowinie. Nie wiem, może któraś z Was wie więcej to chętnie się dowiem, ale jak dowiedziałam się najwięcej z ich strony > http://www.ideafairplay.pl/produkt/43/ubezpieczenie-na-zycie

Gość sebix33
Jak jechaliśmy na wakacje do Azji to ubezpieczenie kupowałem przez agencję Banach. Na stronie www.ubezpieczenia-warszawa.biz.pl jest kontakt podany. Rozsądna cena, szeroki zakres obowiązywania polisy.