Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna28_83

ubezpieczenie na życie

Polecane posty

Gość pokaloka
Ja się ubezpieczam na życie w generali. Mają dwa programy pro familia i jeszcze jakiś. Są bardzo elastyczni i konkretni do tego nie mam wrażenia że robią mnie w... :) konsultanic odpowiadaja na wszytskie moje pytania ZAWSZE.

Gość grymałka
generali jest elastyczne, czy to oznacza, że mogę indywidualnie dobierac ubezpieczenia pod swoje potrzeby i zakres taki jaki mnie interesuje?

Gość sara44
Ja mam u nich profamilię i rzeczywiście sama dobierałam zakres ubezpieczenia, mam też w tym pakiet umów ochronnych dla mojego dziecka. Polisa, całkiem, całkiem...

Gość grymałka
a jak cenowo to wygląda? ile płacisz składki za tą profamilię?

Gość MoniczkaDrajDraj
IDEA FAIR PLAY ma bardzo spoko oferty i sladki nie są wygórowane. POza tym wskazujesz jakaś organizacje pożytku publicznego, którą wspierasz - fajna akcja :)

Gość grymałka
nie znam tej idei i raczej jeśli chodzi o kwestie ubezpieczenia to nie zdecydowała bym się na jakiegoś nieznanego na rynku ubezpieczyciela. sama kupowałam ubezpieczenie mieszkanie ale w generali, więc ubezpieczyciel znany na rynku od kilkunastu lat.

Gość majka8787
grymałka, ja też tam kupowałam. Jestem też zadowlona, a razie nic sie nie działo odpukać, ale... obsługa miła. I taka "normalna" wszystko mi wyjasnili. Kawa na ławę.

Ja mam polisę w Aegon. ale to czy firma jest rzetelna to zazwyczaj okazuje się jak przyjdzie, co do czego - odpukać w niemalowane. Tę firmę sprawdził już mój brat więc mam do nich zaufanie.

Gość monikadraj
Warto zainteresować się IDEA FAIR PLAY - mają dobre ubezpieczenia. Dodatkowo możemy wspomóc jakąś organizację... Mnie namówiła siostra i jestem zadowolona...

Gość MarlenkaZab
Idea Fair Play - mają bardzo dobre oferty. Dodatkowo możemy wesprzeć wybraną organizację użytku publicznego :) Fajna sprawa

Gość Małgosiamówiąmi
Ja też polecam gorąco IDea Fair Play - maja naprawdę dobre oferty, dla każdego coś dobrego. POza tym można dzięki nim wesprzeć wskazaną przez siebie organizacje użytku publicznego, spoko sprawa :)

Gość gość
A ja chcialam zapytac jak to jest jak ktos nie ma zatrudnienia?Chcielismy z mezem kiedys wykupic polise na zycie,taka wlasnie w razie smierci,choroby,maz nie ma zatrudnienia i chcielismy tak prywatnie,to pani z PZU cos wydziwiala,kazala nam jechac do centrali,chyba sama za bardzo nie wiedziala.A ja jak mialam grupowe w pracy,ale przestalam placic to moge znowu przystapic do grupowego?Czy lepiej indywidualnie?

Gość Loja8888
Ostatnimi czasy na prawdę bardzo poważnie myślałam na temat swojego życia i tego co mnie czeka. Niestety żyjemy w co raz to bardziej niepewnych czasach i trzeba zatroszczyć się o siebie ale też o swoich najbliższych. Dlatego też postanowiłam rozejrzeć się nad dobrym i korzystnym dla mnie ubezpieczeniem na życie. Jak się okazało nie jest to w cale takie łatwe biorąc pod uwagę jak sporo jest firm ubezpieczeniowych które starają się na wszelki możliwy sposób ściągnąć do siebie nowych klientów. Wybierając firmę https://www.gothaer.pl/ kierowałam się przede wszystkim ich opinią którą można przeczytać w internecie a jest tego sporo i wszystkie są pozytywne. Więc to świadczy o tym że warto jednak zapoznać się z ich ofertą i ubezpieczyć na życie. Przecież nie może być taka sytuacja że nie daj boże coś mi się stanie a moja rodzina zostanie bez zabezpieczenia finansowego. A ta firma ubezpieczeniowa ma najbardziej korzystną dostępną ofertę na naszym rynku. Teraz jestem już spokojna i wiem że dobrze wybrałam. A Wy co o tym sądzicie ? Czekam na Wasze opinie w tej sprawie.

Gość Rędziniak
Ja polecam idea Fairplay bo mają najlepsze oferty i najniższe składki :)

Gość Dufajka
i to jest bardzo, bardzo dobry pomysł - ja tez polecam idea fairplay . Ogarnij sobie ich ofertę, a na pewno coś wybierzesz. Korzystne warunki oferują...

Gość Wszolek
Tak, idea FP bardzo, bardzo spoko (Y) spoko składki, spoko oferta, z której naprawdę można coś dla siebie wybrać :)

Gość NWucznia_pl
Warto pomyśleć o ubezpieczeniu swojego dziecka. Ubezpieczenie NW dla dziecka jest dla nas finansowym wsparciem w trudnych sytuacjach. Taka polisa ma zabezpieczyć zdrowie i życie naszych pociech podczas codziennej aktywności w szkole i poza szkołą. Pamiętajmy, aby przed zakupem polisy dokładnie sprawdzić jej zakres i sumę ubezpieczenia. Można sprawdzić, jakie warunki proponuje indywidualne ubezpieczenie NW ucznia na nwucznia.pl, gdyż ta sama wysokość składki przełoży się na znacznie większą sumę ubezpieczenia i późniejsze odszkodowanie.

Gość gość
Opłaca sie ubezpieczać, nigdy nie wiadomo, co nas w życiu spotka. A przecież rodzajów ubezpieczeń jest mnóstwo, więc spokojnie można wybrać coś dla ssiebie, ja się ubezpieczyłam tu: http://hrj-ubezpieczenia.pl/

Polecam sprawdzić przez jakąś porównywarkę. Z własnego doświadczenia- dobrą opcją jest www.rankomat.pl :)

Gość NWucznia_pl
Umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci i młodzieży szkolnej jest dobrowolna. Może być zawierana wyłącznie z woli rodziców. Zawarta w przemyślany sposób może skutecznie zabezpieczyć przed finansowymi skutkami wypadku, któremu ulec może dziecko. Wybrana indywidualnie będzie lepszym zabezpieczeniem dla dzieci i pozwoli na odczuwalną rekompensatę, o którą trudno w ubezpieczeniach masowo zawieranych w szkołach, więcej można dowiedzieć się na nwucznia.pl

Gość gość
Ja takie ubezpieczenie traktuję po prostu jako inwestycję, nie wydatek. Tak więc po prostu dobrze jest mieć namiar na sprawdzoną firmę, która w takich ubezpieczeniach się specjalizuje. Podrzucam wam sprawdzony namiar http://www.hrj-ubezpieczenia.pl/

Gość gość
Mi tez przypadła do gusty oferta ubezpieczenia na życie z www.hrj-ubezpieczenia.pl. Warto wejść na ich stronę i sprawdzić ich ofertę.

Gość gość
Jestem pozytywnie zaskoczona ubezpieczeniem na życie w Concordii, konsultanci kompetentni i we wszystkim pomagają, chętnie oddzwaniają i odpisują na maile prawie od razu. Na wypłatę odszkodowania po wypadku czekałam stosunkowo krótko.

Gość orelkakos
Ja polecam Ci udać się do doradcy ubezpieczeniowego też w concordii, który zna się na ubezpieczeniach na pewno lepiej niz my. Ja korzystam z ich usług , są świetnie obeznani w każdym rodzaju ubezpieczeń i zawsze służą dobra radą.

Gość gość
jeśli chodzi o typowe ubezpieczenie na życie to mogę polecić polise też w concordii, którą sama posiadam. Oprócz umowy głównej można wykupić dodatkowe (na pobyt w szpitalu i operację, na wypadek poważnego zachorowania i śmierć wskutek nieszczęśliwego wypadku)