Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona___________

Jaki prezent dla 17latki na urodziny - siostry mojego narzeczonego?

Polecane posty

Jaki prezent dla 17latki - siostry mojego narzeczonego? Dodam jednak, że jest ona dziecinna.. - oczywiście nie obrażając jej. Jeszcze jest emocjonalnie bardzo niedojrzała. Chodzi na aerobic często, kocha się w jednym z aktorów polskich heh ;), raczej się nie maluje, jedynie paznokcie jak już - ale ostatnio dużo kupiła lakierów. Ma dużo pomadek nawilżających, ale rzadko używa. Kosmetyki raczej odpadają. Ma długie, ładne włosy. Naprawdę nie wiem, co kupić.. A wiem, że ona bardzo mnie lubi, więc chciałabym jej w końcu kupić coś naprawdę fajnego - bo zawsze robię to na ostatnią chwilę i kupuję to, co zobaczę - bez długiego chodzenia po sklepach.

Gość fgfgfgghgh
a keidy bierzecie slub?;)

Gość może jakieś kolczyki
albo coś na rękę?

A co to ma za znaczenie? ;)

Kolczyków nie nosi. No może coś na rękę faktycznie.. Ale boję się, że nie trafię z gustem.

Gość fgfgfgghgh
bo smiac mi sie chce z takich "narzeczonych" z perspektywą slubu za iles tam lat, tylko sie osmieszasz

Gość szpindlerowy
Może jakąś płytę z ulubionym zespołem, mp4, jakiś fajny telefon (to droższa opcja) mogą też być na przykład rolki, skoro lubi sport, jakaś książka fajna, jakaś modna bluzeczka-chyba nastolatki takie rzeczy lubią To wszystko co mi przychodzi do glowy, 17 lat miałam baaardzo dawno temu:-O

Gość może jakieś kolczyki
To musisz podpatrzyć co ona nosi.

Gość szpindlerowy
a na rękę to teraz chyba modne są te charmsy czy coś takiego, takie koraliki na rękę co się dokupuje, ja dostałam kiedyś od męża z pandory, ale to też drogawe

Gość hgfcdr
może jakieś ozdoby do pokoju - świeczki, pudełko na biżuterię. zobacz jaki ma wystrój w pokoju i coś dobierz ;) albo np. zestaw kosmetyków typu balsam, jakieś duperele do kąpieli o jakimś fajnym zapachu - czekoladowym, owocowym... :)

Gość anetkaaaaaa
ja bym kupiła jej coś do pokoju zawsze praktyczne i przydatne, a zapewne wiesz jak wyglada jej pokoj, w jakim jest stylu, i czego może w nim brakować :)

fgfgfgghgh - Jakies kompleksy masz, więc nie będę komentować i udzielać informacji, kiedy ślub, bo widać, że widać niespełniona w miłości jesteś ;)

Dzięki za porady :) Coś wybiorę :)

Gość noemi 90'
Ile pieniedzy mozesz wydac?

To raczej będzie skromny prezent ;) Kilkadziesiąt złotych - nie mam określonej sumy przeznaczonej.

jakąś markową torbę - na ten aerobik żeby miała albo fajny dres do ćwiczeń albo nowe adidaski. nastolatki lubią markowe rzeczy adidas puma nike na pewno będzie zadowolona

Gość lusi292
A ja bym zastanawiała się nad kompletem biżuterii tzn łańcuszek, bransoletka, kolczyki. Albo taki kuferek na drobiazgi.

Gość lusi292
Ale z tą torbą na aerobik też dobry pomysł...no no

Gość noemi 90'
Hmm ja bym jej kupiła coś co jej się przyda podsunę Ci taki pomysł: jeśli mieszkasz w większym mieście w sklepie H&M są karty upominkowe tzn kupujesz taką kartę o wybranej przez Ciebie wartości a dziewczynka już sama sobie wybierze w sklepie coś do ubrania ;)

Gość to nie moj nic
skoro jest dziecinna kup jej pieluchy i smoczek :D

Gość moja siostra uwielbia perfumy
z playboya. część pierwszą -zauroczzenie czy coś takiego. bardzo ładny zapach,cena przystępna. albo jakąś fajną ramkę do zdjęć - są różne takie bajery, albo zabierz ją po prostu do kina. na lody, na pogaduchy. to też ciekawa opcja.;) pozdrawiam, Honorata - siostra 16sto latki. powodzenia!;)

Gość hoiweofihreoh
"ja bym kupiła jej coś do pokoju zawsze praktyczne i przydatne, a zapewne wiesz jak wyglada jej pokoj, w jakim jest stylu, i czego może w nim brakować " no nie wiem czy zawsze praktyczne i przydatne. ja nie trawie takich prezentów bo najzwyczajniej w swiecie z tymi gratami nie mam co robic :o

Gość sewerynka411
jesli dziewczyna chodzi na aerobic to ucieszy się z fajnych sportowych butów, zawsze to sprawdzony prezent dla aktywnej dziewczyny, która ceni jakosc i wygodę http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-szare-pomaranczowe-1

Gość gość
Może jakiś szal czy chustę? To w sumie jest do wykorzystania zawsze ;) Do tego proponuję perfumy, bo chyba każda kobieta lubi ładnie pachnieć. Fajne perfumy w dobrej cenie są w ofercie zapachowiec.pl. Zaopatruję się tam od dawna i polecam, bo naprawdę warto :)