Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona30***

niski i szczupły

Polecane posty

Gość ona30***

Witam Pewnie moje pytanie wyda sie głupie...ale i tak zapytam Byłam kilka lat w zwiazku z bardzo przystojnym facetem..rozpadło sie...ja zakończyłam bo miałam dosyc zycia bez deklaracji... na studiach poznałam chłopaka...super mi sie z nim rozmawia i wogole jest fajny tylko problem w tym ze jest niski tzn równy ze mna a ja wysoka nie jestem 167 cm i strasznie szczupły a ja tak srednio nie jestem chuda ale tez nie gruba taka normalna...i teraz pytanie czy ma to sens...czy nie bedzie mi to oprzeszkadzac ze nie bede sie czuła bezpiecznie w jego ramionach...i ze wiecznie bede sie czuła "grubsza"???

Gość IMO13831
Autorko - chyba nie chcesz, żeby się psiapsiółki śmiały?

Gość ona30***
nie chodzi o pasiapsiólik chodzi mi o mój stosunek...co ludzie pomyslą mam gdzies choci mi o to czy mnie to osobiscie nie bedzie przeszkadzac

Gość a skad mam wiedziec
czy tobie bedzie dobrze? :O co to za idiotyczne pytanie blondynka jestes czy jak? :D

Gość uuuuuuuo
a ja Ciebie doskonale rozumiem, bo mam identyczny "dylemat", ale ja się w nim zakochałam i nie przeszkadza mi że jest niski itp. po prostu go kocham i to nie ma żadnego znaczenia. Moim problemem jest to, ze TO JA WYGLĄDAM w tym związku mężniej i "grubiej" :-O myslę poważnie, zeby się odchudzić porządnie, nie hccę wyglądac jak jego matka

Gość uuuuuuuo
ten mój jest drobny i chudziutki, chociaż ma wyćwiczone na siłce bary :-D które mnie mega podniecają :-D ale reszta to maleństwo (prosze nie myśleć o przyrodzeniu)

Gość ona30***
własnie o to chodzi ze ja nie chce czuc sie jak jego mama....ze ja jestem potezniejsza od niego...ale tez go kocham chyba:)

a moze warto sie zsa siebie zabrac i przejsc na diete a nie wszystko zwalacie na facetów :O

Gość ta wyjątkowa
niski i szczupły ale może gruby i długi, sprawdź to :classic_cool:

Gość dfsdf324324
cześć, miałam tak samo, on chudy i niski ale dałam mu szanse i powiem że przeszkadza i to bardzo bardzo, szczegolnie jak mama ojciec lub babcia ci mowia że on taki malutki że nawet szafki nie uniesie

Gość asxsasxasa
ja tez mam 167 i mam chudzinke ale strasznie go kocham i nie zamieniłabym na nikogo innego :*

autorko moj wujek jes szczuply a jego kobieta potezniejsza ale czy to ma znaczenie wazne ze by ci z nim dobrze bylo tylko to jest wazne :)

Gość byczo mi
a sprawdzałaś, jakiego ma penisa? siurek, czy armata?

ona30***, No faktycznie trochę głupio to może wyglądać, ale gorzej by było jakby był od Ciebie niższy. Jak jesteś go pewna to chociaż spróbuj może nie będzie tak źle i w końcu przestanie Ci to przeszkadzać. A on niech w tym czasie trochę przypakuje, żeby nie być takim piz^dkiem. :D