Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobietakaja

Powinnam pierdolić prostownicę?

Polecane posty

Gość sobietakaja

POWINNAM ? MAM DOŚĆ , DZIEWCZYNY MÓWIĄ ŻE KRĘCONE WŁOSY SĄ BEZNADZIEJNE....DLACZEGO ??? NIKOMU SIĘ NIE PODOBAJĄ...ŻADNEMU FACETOWI ???? KOMPLETNIE ? JA MAM PÓŁDŁUGIE, KRĘCONE BRĄZOWE, ZAWSZE CZYSTE LŚNIĄCE I PACHNĄCE.........A ONE "prostuj sobie, prostuj, brzydko wyglądasz" MUSZE SIĘ WYŻALIĆ SPIERDALAĆ Z PROSTOWNICAMI I TRWAŁYMI CHEMICZNIE PROSTYMI WŁOSAMI!!!!!!!!!!!! CO WAM W LOCZKACH NIE PASUJE ??? Kiedyś miałam siano, bo nie umiałam dbać , teraz zaczęły mi się podobać...a one że żaden facet loków nie lubi...no DZIĘKI

Gość sobietakaja
OBJAWIENIE..........................

Gość myślę że zazdroszczą
zostań przy kręconych:) ja sama prostuje, ale ja mam strasznie nieukładające się więc muszę:/ ale marzę o kręconych:) a mogę zapytać jak udało Ci się je doprowadzić do zdrowego stanu, że są błyszczące i miękkie?:)

Gość fikołki prawdy
Powinnam pierdolić prostownicę? 20:35 sobietakaja odp: jesli nie masz wibratora to prostownice! twoja cipka, twój problem! Wybór należy do ciebie!; p Moze koleżanki dobrze radzą, moze tobie nie pasuje kręcony. Trudno oceniac bez foty. Ale jak to ty dawałas cipke na erotycznym. To lepiej POKOCHAJ PROSTOWNICE NA WIEKI ;p kazdy wie ze to twoja cipka czyli jakies 10 mln ludzi mijanych na ulicy, wstyd: p po tych kręconych ciebie poznają..;p

Gość fikołki prawdy
aby były lśniące trzeba JAJKA! ALE WIBRATOR JAJ NIE MA PROSTOWNICA TEZ, INO FACET ;P ROBI SIĘ MASECZKE Z ŻÓŁTKA I OLIVY. I JEDWAB POMAGA.

ja mam naturalne krecone,i jeszcze nie spotkalam sie z tym,zeby facetom sie nie podobaly...czasem prostuje,bo mam fajnie obciete do prostych wlosow,i czasami lubie jakas odmiane - to nawet mi mowia,ze ladniejsze sa wlosy krecone:) Takze sie nie przejmuj,pewnie kolezanki ci zazdroszcza:)

Gość jhfis
myśle że facetom bardziej sie podobają loki :) ale ja prostuje bo nie mam ani prostych loków ani prostych xD

Gość thrhr
nie prostuj .. a je zazdrosc zeżre