Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77787

Moje dzieciooki chodzą późno spać,to źle??

Polecane posty

Gość 77787

Teraz jest widno, dlugo sie bawią na dworzu, biegają, i kłade je spac późno tak o 23. Młodsza ma 3,5 a starsza 7 . Im poźniej pójdą spać tym dłużej rano pospią a własnie ranek jest mi niezwykle potrzebny do spokoju i ogarnięcia domu, a tak dzieci wstają po 10 a nie jak wczesniej od 7 (co przeszkadzało bardzo) bo chodziły wczesniej spac Znajoma powiedziała że to jest chore co robie, mi sie nie zdaje abym krzywde idziewczynkom wyrządzała, same wolą później isc spać i dłużej rano pospać

Gość paola ola
rozumiem, ze nie pracujesz, dzieci nie chodza do przedszkola i mozecie lezec dupa do gory całe do poludia:O

Moim zdaniem nic się dzieciom nie dzieje. Tylko jak przestawisz je (szczególnie starszą) na ranne wstawanie do szkoły? A znajoma jak chce, to niech swoje dzieci kładzie o 19. Ja 2,5-latkę kładę między 21 a 21.30 i uważam, że to w sam raz, a niektórzy, że za późno :)

Gość 77787
paola ola jakas ty zawistna babo :D, nic się nie zgadza to co napisałas, wredne tu niektore babska na kafe

Gość do paola ola
Troche sie z toba zgadzam :) Ja akurat jestem z mam, ktore pracuja (na pol etatu 3 dni w tygodniu, ale zawsze) i w zyciu nie moglabym sobie pozwolic, aby moje dzieci biegaly chociazby do 22.00, bo inaczej nie wstalyby rano. Chyba, ze w wakacje jak mamy wolne. Poza tym ja zabardzo cenie sobie wolny czas z mezem czyli wieczory, wiec dla mnie bardzo wazna jest rutyna i fakt, ze dzieci chodza spac o 20.00, a my w tym czasie mamy czas dla siebie. Ja lubie miec wszystko zorganizowane i uwazam, ze 23.00 to absolutnie nie jest pora dla dzieci...ale ty robisz jak uwazasz.

Gość paola ola
zawistna?? boze,kobito masz okres czy co? pracujesz? nie? wiec o co ci chodzi?wyobrazasz sobie taki system gdybys pracowala i musiala wstac np o 5.30,ogarnac dzieciaki??

Gość paola ola
a poza tym,kiedy ty masz czas dla siebie,meza?

Gość matkaaa łopattka
Twoje dzieci?? Twoje nie przeszkadza Ci to?? nie to po jaka cholerę pytasz się innych?? jak powiemy Ci że masz je kłaść o 20 to co zrobisz to?