Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula2323

jak kusicie facetow?

Polecane posty

Gość czarnula2323

czesc laski mam pytanie jaki macie sposob na ''szczucie facetow''?? bo moim zdaniem wystarczy zalozyc mini opalic sie ladnie pomalowac i facet wymiekka poprostu.dzisiaj np zalozylam mini i mialam wrazenie jakby mnie wszyscy wzrokiem pozerali. faceci gwizdali jak pojebani! a to przeciez tylko spodniczka. pozatym uslyszalam rozmowe 2 dziewczyn jak mowily cos tam ze tylko lampucery ubieraja mini haha obracam sie i cisza zazenowane z lekka byly juz nie wspomne ze uroda nie grzeszyly. cy za wami tez sie tak na ulicy ogladaja? czesto widzice tak ubrane dziewczyny?

Gość agatke
tylko lampucery sie tak ubieraja :classic_cool:🖐️

Gość komorkomaniak
:-) a ile ty masz lat dziecko?

Gość Lex Luthor
Hej ja tam się oglądam - wrażliwy na piękno jestem

Gość nooo takie naciągane
a po cholerę "kusić" jakieś przydrożne przybłędy i przypadkowych patafianków? potem założysz topic, że szukasz prawdziwej miłości, ale wszyscy faceci mają cię za łatwą d. i chcą tylko jednego. poflirtować, powygłupiać się, owszem, ale machać tyłkiem na osiedlowych lujów i dresów?

Gość czarnula2323
mam 20 lat. a co Twoim zdaniem jak jest taki upal to mam chodzic w spodniach? od tego sa spodniczki zeby je nosic . ale nie kazda moze sobie pozwolic to fakt. wiece co jak dziewczyna nosi spodnie i zwykly t-shirt to ze zwykla ze mogla by sie lepiej ubrac na ulicy mnostwo ich spotykam. byle zalozyc jakis lach na siebie i wsio z domu. jak mini to lampucera ze tylko dupa kreci ... dziwni jestescie

Gość moim skrooomnym zdaniem
Dzisiaj widziałam stworzenie w minispódniczce... porazka!!! Różowe wściekle to było łącznie ze szpilkami i torebką. Brzuchol trząsł się jak galareta, opona miala srednice większą niz biodra. Gdyby ktos nie zauwazyl tej brzusznej opony podkresliła ja czarnym pasem zarzuconym na czyms, co teoretycznie powinno byc biodrami ale zlało się z resztą otoczenia. Do tego blond siano na głowie z kilkucentymetrowymi odrostami. WSZYSCY sie na nia gapili... ja tez. z całą pewnością... mini przykuwa uwagę.

jasne ze kusisz tym facetów ale tylko na szybkie dupczenie i to wszystko : ) wiec powodzenia, chyba ze to twój sposob na dowartościowanie sie wiec nie wtrącam sie :D

Gość czarnula2323
no to ja wlasnie pisalam ze nie kazda moze sobie na to pozwolic bo trzeba miec plaski brzuszek mile widziany duzy biust szczuple nogi. a taka co na sile wciska sie w takie ciuszki to fakt polewka. ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo sa tez szczuple dziewczyny ladnie wygladajace w mini. aha czyli zakladanie mini to dupczenie ok

a po co ubierasz sie wyzywająca w publicznych miejscach? faceci patrza na takie bo podnieca ich to i chcieliby zakisić ogóra : ) wiec jesli sprawia ci to frajde to ok ale nie mysl ze maja wtedy czyste mysli :D

a żeby nie było, że zazdroszcze... jestem dość szczupła o sportowej sylwetce. Nie mam wielkich cycków, tez sportowe. Opalenizna delikatna, naturalna. Byłam dzis w sklepie w jeansach biodrówkach, dopasowanych ale nie opietych. Do tego butki na obcasie ale nie szpile. Bluzeczka trykotowa na ramiaczkach nie dosiegała krawedzi spodni i bylo widac ze 2 cm gołego płaskiego brzuszka, odsłoniete delikatnie umięśnione ramiona. Nikt sie nie gapił jak na barbie, ale kilka ukradkowych, zachwyconych spojrzen męskich zanotowalam - bezcenne. Nie zawsze mini to przepis na sukces, zalezy, co chce sie złapać.

Gość czarnula2323
sluchaj codziennie chodze do pracy od 6 do 14 pracuje to jak wychodze na ulice to mam zakladac worek od ziemniakow na siebie? bo nie daj boze ktos na mnie spojrzy? a w domu mam chodzic w mini? tak ja wiem ze nie tylko mini przyciaga uwage sama czesto wlasnie nosze biodrowki do tego szpilki bo lubie nie ukrywam i tez fajnie wygladam

Czarnula, chodź w czym lubisz, byle to nie było obrzydliwie różowe. Pytanie brzmiało jak kusicie facetów a ja uważam, że nie tylko mini dziala. To tyle.

Gość czarnula2323
w pracy przebieram sie w rzeczy sluzbowe.