Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdffdsd

Czy ktoś z Was kupił DODATKOWĄ gwarancję w media markt?

Polecane posty

Gość dsfdffdsd

Chodzi mi o tę gwarancję PLUS... jest tu taka osoba?

nie pamiętam nazwy, ale dokupiłam 2 dodatkowe gwarancje, ta druga polega na tym, ze dostaje się sprzęt na wymianę, door to door, nie gorszy od zakupionego, ta gwarancja trwa 5 lat dużo za nią zapłaciłam, w sumie to naciągnęli mnie z banku na to, a ja dałam sie naciągnąć, bo sobie jakoś źle raty przeliczyłam i jestem zła do tej pory

Gość dsfdffdsd
Poprawiaczka, ja kupiłam komputer i Pan sprzedawca zaproponował mi tę gwarancję, też dużo zapłaciłam. Powiedział, że ona obejmuje praktycznie wszystko, w tym zalanie. No i nieszczęśliwie zalałam ten komputer. Teraz ktoś mi powiedział, że taka gwarancja (na wypadek np. zalania) nie istnieje...

no mi powiedział (tv), że obejmuje ona też uszkodzenia mechaniczne powstałe z winy użytkownika ale wiadomo, jak chcą kasę wyciągnąć, to wszystko jest cacy, a jak im przyjdzie zapłacić za naprawę, czy wymienić, to zaczynają sie schody jak przy każdym ubezpieczeniu/gwarancji dlatego im nie wierzę i jestem taka zla na siebie, że dałam się wrobić

Gość dsfdffdsd
Ja się teraz boję jak to będzie :O Ten facet mi kilkakortnie powtarzał o tym zalaniu, albo kradzieży, aż w końcu się zdecydowałam na wykupienie tej gwarancji a teraz wszyscy mi mówią, że to lipa :(

Gość dsfdffdsd
Tak zrobię, dzięki ;)