Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzlandia

Urosal - jak długo brać?

Polecane posty

Gość zuzlandia

Witam, Czy któraś z Was orientuje się może, jak długo powinno się brać Urosal? Jest to lek sprzedawany bez recepty, nie antybiotyk, chociaż działa antybakteryjnie , bardzo mi pomaga przy infekcjach pęcherza. Efekty są praktycznie po jednej tabletce, czuję się zdrowa po paru dniach, ale zastanawiam się, jak długo powinno się je łykać, żeby kuracja byłą w pełni skuteczna i nie było nawrotu choroby.

Gość empeempe
ja to brałam przez 5 dni a potem się przerzuciłam na dłuższą kuracje prouro i na razie jest ok, ale dbam o siebie. mi pomogło bardzo jeszcze oddawanie moczu bezpośrednio po stosunku

Gość zuzlandia
dzięki za odpowiedź :-) siusianie oczywiście, to podstawa mi pomaga witamina C, brana regularnie w dość wysokich dawkach - poleciła mi to dawno temu dobra farmaceutka, działa tak samo dobrze, jak drogie preparaty z żurawiną picie codziennie na czczo szklanki wody z sokiem z cytryny - super wpływa również na trawienie i cerę no i oczywiście trzymanie dolnych rejonów ciała w cieple ale zrobiłam sobie długi urlop, przestałam się tym przejmować i teraz mam za swoje ;-( zawsze mi to świństwo wyłazi z szafy, gdy zaniedbam profilaktykę