Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dotre tam chora jestem

2 lipca mialam isc na wesele

Polecane posty

Gość nie dotre tam chora jestem

potwierdzilam, bo mialam isc. Ale sie rozchorowalam trzyma mnie juz troche, nadal źle się czuje i nie będę w stanie dotrzec na wesele, bo do soboty mi nie przejdzie. Antybiotyk bede brala jeszcze 6 dni. Zadzwonilam do kuzynki powiedzialam, ze nie bedzie mnie. W sumie nie skomentowala. Teraz napisala do mnie smsa. Zebym wypila ferwex, wziela polopiryne i lezala w lozku do soboty i mam byc, bo ona zamowila hotel i tego odwolac nie moze i ze mam byc, bo inaczej poniesie duze straty. I co tu robic glupio mi ze odwolalam w ostatniej chwili, ale nie moja wina ze mam zapalenie oskrzeli. Nie wiem moze zwrocic jej za ten hotel zeby sie odczepila.

Gość mam wesele za 2 msc
wiec nawet patrzac z perspektywy panny mlodej - przesadza. Choroba nie wybiera, tak bywa i trudno, powinna to zrozumiec.

bardzo dziwną i materialistyczną masz kuzynke na tydzień przed weslelem - dziwne że nie może odwołać rezerwacji - zadzwon do niej i poproś o to bo napewno nie dasz rady być ...

Gość beszczelna ta twoja kuzynka
wprost tak powiedziec ze zaprosila Cie tylko po to zeby jej sie zwrocilo, olalabym ja na Twoim miejscu, a choroba nie wybiera i jak masz isc a potem wyladowac w szpitalu z powiklaniami to wogole sie nie zastanawiaj

Kuzynka zachowała się bezczelnie, ale czy Ty nie wykurujesz się do weekendu? Jest dopiero środa. Chyba, że są inne powody, dla których nie chcesz iść...