Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Jakie miasto i hotel polecacie w Egipcie???????????

Polecane posty

Wyjezdzamy z mezem do Egiptu i mam pare hoteli na oku jak i miejscowosci- Hurganda bądź Taba. Pytam tych co juz gdzie s byli w egipcie co polecają?

Gość ladaco
Tykadłów

LTI Titanic beach &aqua park Hurghada .Super jedzenie,obsługa ,pełno basenów ze zjezdzalniami,basen ze sztuczną falą .Na prawdę warto

własnie jednym z Hoteli nad ktorym mysle jest tytanic Beach aqua park,:) Słyszałam o nim złe opinie jesli chodzi o jedzenie i brud na stołówkach? A kiedy tam byłas?

O każdym hotelu będą i dobre, i złe opinie. Często tak rozbieżne, że szkoda gadać. Jedna osoba pisze "czysto, miła obsługa, zróżnicowane jedzenie", komentarz poniżej "brud i syf, same lenie i ciągle to samo żarcie". Ja w tej chwili dość sceptycznie podchodzę do opinii na necie, bo każdy czego innego oczekuje i w zależności od tego, jak rzeczywistość będzie się miała do tych oczekiwań, takie ma zdanie. Tylko że jak się kupuje 2 tyg AI za 2000, to hiltona raczej się nie dostanie - a niektórzy tego właśnie się spodziewają. Ja jak wybieram hotel, to oglądam zdjęcia na holidaycheck.pl - są podzielone na kategorie, do większości hoteli sfotografowane przeróżne szczegóły.

wiem wiem czytam opinie na holiday check i mozna zwariowac bo niektorzy pisza źle a niektorzy bardzo dobrze o tym samym hotelu w tym samym czasie.DLATEGO PYTAM OSÓB KTORE JUZ BYŁY W HOTELU W EGIPCIE I SZCZERZE POLECAJĄ

Gość smartconnect12345
Hurghada, hotel Mamlouk, bylam 2 lata temu i szczerze polecam:) zerknij w necie

Ale przecież tutaj będziesz miała to samo, co na holidaycheck :) Obcy ludzie napiszą swoją opinię. I tak samo jeden będzie polecał, drugi odradzał. Nie wierzę już opiniom na necie. Wychodzę z założenia "witaj przygodo" :) Wolę raczej postawić na sprawdzonego tour-operatora - w znanych biurach nie wylądujesz na plaży czy w baraku, a hotel jak hotel - każdy ma jakieś plusy i minusy.

Rossi* ja byłam w 2009 roku ale jedzenie świetna zwlaszcza dla tych co lubią kurczaka:) ,pamiętam że mozna było smacznie zjeść wszystiego pod dostatkiem ,czysto było ,baseny piękne .W egipcie bylam 2 razy pierwszy raz w Sunrise select garden beach niby też 5 gwiazdek a jedzenie masakra-uwierz mi jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o jedzenie w tym sunrisie chodziłam przez tydzień glodna i pod względem atrakcji nie umywa się do LTI

dzieki ale słyszałam tam o znikajacym morzu. ? a nie ukrywam na morzu mi zalezy

Gość smartconnect12345
ecco holiday, ja co roku wyjeżdżam z tym biurem, jeszcze się nigdy nie zawiodłam

no jeśli chodzi o morze to jedyna wada bo jest płytko przez jakieś 300m (woda do kolan) dopiero później jest głebiej. Wiekszość ludzi i tak siedziało nad basenami;) .W kazdym hotelu można wykupić wycieczki po morzu(nurkowanie glębinowe,snorking itp)

kolo sunrise select garden beach był mamlock w mamlocku ładniej od sunrise jeslich chodzi o hotel (mogliśmy korzystać z mamlocka) ale w mamlocku jest od zajebania polaków i wszedzie tylko kurwa...było słychać 80% w mamlocku to polacy

dzieki, mysle nad tym hotelem, tylko te złe opinie mnie przerazaja jesli chodzi o brudne talerze , szklanki i złe jedzenie

myśle jeszcze nad iberotel aquamarine to ponoc obok tytanica beach

Gość smartconnect12345
to nieźle, żeby w takim hotelu jeść tak malo dawali:( w Mamlouk wierz mi, że jedzenia jest po prostu ogrom. Na początku to zwariować było można, bo tyle sal z jedzeniem, kilkunastu kucharzy, którzy na bieżąco robią to co chcesz. A poza porami posiłków masz cały czas otwarte snac bary w których jesz do woli frytki, hamburgery, pizze, kiełbaski i wiele innych dań i to prosto z basenu:D i drinki oczywiście hehe. Super, naprawdę polecam:)

Boje sie w Egipcie własnie jedzenia i licze na fajne morze ;) a aguapark to dodatkowy plus;) Byłam juz w Turcji, tunezji ale Egipt to mój pierwszy wyjazd

Gość smartconnect12345
Słuchaj, z tym jedzeniem to jest tak jak w każdym innym kraju, do którego wyjeżdżalam. Są to regionalne potrawy, którymi ja na początku zachwycam się do granic możliwości, a z czasem zaczynam tęsknić do polskiego schabowego;). Po prostu jestesmy przyzwyczajeni do innych smaków i przypraw i na dłuższą metę te ich nam się nudzą. Dlatego dla mnie ogromnym plusem bylo to, ze mozesz w kazdej chwili zjesc cos bardziej europejskiego w snack barach i to bez ograniczeń. W porównianiu z Kretą, gdzie hotel o wysoikm standardzie pomiędzy posilkami dawal jedynie kanapki i napoje:(. A Greckie jedzenie bardzo szybko mi się znudziło i to byl ból..:)

teen mamlouk tez spoko patrzyłam na holidaycheck na opinie i zdjecia, a czy tam tez morze uciekało i nie byyło go

Gość smartconnect12345
jennifer8787***, bylam wcześniej ze znajomymi w LT, pozniej w mamlouk, i za rok znow wybieramy sie do mam., wiadomo, że co osoba to opinia i kazdemu co innego sie podoba:) rossi* - w mam. bylam dwa tygodnie i morze nam nigdzie nie uciekalo:)

a co słyszeliście o villa palace? i jaka tam pogoda w paxdzienriku? w jakiej wysokości dawane są napiwki żeby dostac lepszy pokój?

to chociaz tyle .A miedzy Tytanmikiem a mamloukiem co poleciłabys