Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirinda 1981

Kupujecie w internecie ciuchy?

Polecane posty

Gość mirinda 1981

Czy kupujecie w internecie ciuchy - jeśli tak to co jest dla was ważne żeby zakupy były udane? Ja próbuję się przekonać do kupowania ubrań w sieci.

Gość a ja powieeem taaak..
nigdy nie kupuje przez internet. Musze dotknąć jaki jest materiał, przymierzyć, itp. ;)

Gość gffgfggfg
kupuje na allegro, wazna jest niska cena, rozsadny koszt przesylki, moze byc uzywane :)

Gość gffgfggfg
co innego buty, to rzeczywiscie trzeba przymierzyc, ale ubranie?

Gość a ja powieeem taaak..
co w tym dziwnego? ;)

Gość faface
koszulki i spodenki tak

ja kupuje w kilku sklepach i czasami na allegro. - zawsze masz podane wymiary wiec mozesz porownac do swoich ubran - czesto ceny sa duzo nizsze - oszczedzac czas - ogromny wybor - sklepy zawsze daja 10 dni na oddanie towary bez podania przyczyny, na allegro nie wszyscy - ale wtedy nie kupuje

ja nie kupuje, potrzebuje przymierzyć rzecz zanim ją kupię bo to że coś jest ładnego nie znaczy że mi będzie w tym dobrze no i rozmiary różnią się od siebie, zależy od firmy. rzeczy do domu to co innego ale ubrań nie kupuje

Gość ja się już tylko uwsteczniam
sporadycznie. najczęściej wtedy, gdy znajduję jakąś rzecz w sklepie, przymierzę, chcę ją mieć, ale cena jest dla mnie nie do zaakceptowania. wtedy ten sam artykuł kupuję taniej przez internet.

a mnie nie kreci chodzenie po sklepach, przymierzanie wielu ubran. zakladam tylko te, ktore chce kupic (nie rozumiem osob, ktore biora mnostwo ubran aby sobei tylko rzymierzyc bo lubia, a nie chca kupowac). nie raz dzarzylo mi sie kupic cos w sklepie bez przymierzania

Gość fgdfgfdg
kupuje ale tylko markowe:)

nie kupuje w necie mnie też kręci łażenie po galerii, dotykanie, przymierzanie , widzenie realne patrzenie w net -nie, zdjęcia kłamią raz sie naciełam,była ładna sukienka a przysłali mi takiego łacha że żal ,odesłałam ale i tak byłam 28 zł w plecy nigdy w necie nie kupię, taki mam charakter i już

Gość fgdfgfdg
ja tez w sklepach bluzek nie rpzymaierzam , spodnie i buty owszem ale reszta nie bo po co, jak ma sie super figure to nie rtzeba:P

ja musze przymierzać bo pomimo że ważę 50 kg mam duży biust więcjeśli chodzi o bluzki to kupno bez przymiarki jest nierealne

Gość ja się już tylko uwsteczniam
madz, np. na butach salomona różnica wynosiła 300 zł, więc warto było kupić je przez net.