Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA 20 KRAKÓW

MAMA POZNA MAME:) ZAPRASZAM :)

Polecane posty

Gość trzmielina
nunusia, jestem zdecydowana na ujastek bo mają tam świetny sprzęt do leczenia i ratowania życia maluszków - własny oddział intensywnej opieki neonatologicznej. w razie jakichkolwiek kłopotów (ODPUKAĆ!!!!!!!) nie trzeba bedzie przewozić maleństwa do innego szpitala, a wiadomo w takich sytuacjach każda minuta jest cenna. do tego mają dobre warunki sanitarne i łazienki w każdym pokoju. to były kryteria, którymi sie kierowałam przy wyborze szpitala, reszta mnie nie interesuje. wiadomo, że w każdym szpitalu trafiają się wredne położne i głupi lekarze. szpital wybrałam na samym początku ciąży, następnie wyszukałam lekarzy ginekologów, którzy tam pracują, poczytałam opinie o nich na różnych forach i tym sposobem wybrałam sobie dobrego lekarza prowadzącego, do którego chodzę całą ciążę i z którym jestem umówiona na odbiór porodu (muszę mieć cesarkę ze wskazań medycznych).

NICK..........WIEK..........MIASTO..........TC..........TP ineezz........25.............KRAKÓW.........16......18.1 2.2011 trzmielina....30.............KRAKÓW.........24.....19.10 .2011....1 dziecko nunusia.......22.............KRAKÓW.........25.......9.10.2011.... dopisuje sie:) tydzien ciazy bedzie nam sie co chwilke zmienial:) wczoraj mialam sporo zajec, kolezanka mnie odwiedziła... trzemielina no to jak juz jestes zdecydowana to super, ja mam podobnie z zeromskim, ze juz zdecydowana jestem... ale u nas dzis paskudna pogoda nic sie nie chce...

hej zazdroszcze Wam dziewczyny,że już jesteście zdecydowane co do wyboru szpitala.Jeśli chodzi o lekarza prowadzącego ciążę to i tak nie zawsze jest on w stanie być w czasie porodu w szpitalu.Moja kumpela rodzila w Narutowiczu,a chodziła do gina z Galla -ponoć tak jak karetką zawieźli,bo było bliżej...a jak będziecie rodzić SN czy CC? :P nom pogoda pod psem,ale nie zaprzeczę lubię jak jest chłodniej:)

wlasnie wrocilam do domku ale zmarzlam boze... bylam kupic kilka ciuszkow dla malego:) jestem zadowolona ze swoich zakupow bo nie wydalam duzo a mam siatke ubranek i dostalam gratisy:) no wiadomo ze nie zawsze uda nam sie akurat trafic na sowjego lekarza podczas porodu ale zawsze jest jakies prawdopodobienstwo a do tego zawsze inaczej w szpitalu patrza... dziewczyny gdzie i do jakich lekarzy chodzicie?

ja chodze prywatnie, na os oswiecenia do dr Kmiecia-polecono mi go poczata pantoflowa:) bardzo dobry lekarz bo mam juz porownanie z innymi :) a na zakupach bylam w sumie u takiej dziewczyny co pozbywa sie rzeczy po jej synku,sa to fajne nowe rzeczy i to w rozsadnych cenach:)

no z tego co widzę ma sporo dobrych opinii ile płacisz za wizytę i ile juz razy miałaś usg w ciazy?

Gość dumnamama kingi
czy jest jakas mama ze slaskiego?

ja place 100zl zawsze,no lekarz jest swietny to moge potwierdzic ale kolejki do niego sa masakryczne... nawet jak jestem umowiona na godzine to to nic nie daje hehe bo zawsze czeka sie ok 2godz... tyle pacjentek ma... ale z czystym sumieniem moglabym go plecic kazdej ciezarnej:) usg na poczatku mialam robione co wizyte zeby kontrolowac maluszka czy jest wszytsko ok,teraz juz rzadziej bo nie ma takiej potrzeby, denerwowac tylko dzieciaczka nie potzebnie, jak chodze z moim chłopakiem to lekarz zawsze robi usg zeby tatus zobaczyl swoje dzieło:)

kazdy lekarz ma opoznienia w przyjmowaniu ale 2h to na pewno gruba przesada ! raz czekałam godzinę i mało mnie tam szlak nie trafił.Moze dlatego,ze nie najlepiej sie czułam w I trymestrze i mialam mdlosci i do tej pory mi się zdarza.Ja za to kolekcjonuje wydruki z usg i widze jak moje maleństwo się cudnie zmienia od fasolki do człowieczka:D

hej hej:) dzis sie nam cos w krakowie pogoda poprwila, moze nie za cieplo ale przynajmniej nie pada... wczoraj sie cos kafe zaciela :/ wiem ineezz ze 2h to dlugo ale jak to sie mowi cos za cos. on ma poprostu tak duzo pacjentek- ja juz sie przyzwyczailam, zawsze biore dwie gazety i jakos ten czas leci, niby to nie daleko a cale popoludnie mam zarezerwowane. mam nadzieje ze jakos mi sie to pozniej opłaci:) milego dnia:)

ja tez mam wszystkie usg... mam specjalne pudełeczko "na ciaze" tam mam wszystkie badania, papierki, usg... ale to podobno wszystko trzeba miec do porodu... a pierwsze usg mam na biurku w ramce-czarna kropeczka:) najszczesliwszy dzien...

A przyszła mama tez sie liczy?? Mam 19 lat jestem ze slaska :) 27 lipca mam termin porodu:) corcia bedzie... chetnie poznam jakas rownie mloda mame:) mamo z krakowa jak urodzilas musialas byc w moim wieku czyz nie??:)

NICK..........WIEK..........MIASTO..........TC..........TP ineezz........25.............KRAKÓW.........16......18.1 2.2011 trzmielina....30.............KRAKÓW.........24.....19.10 .2011....1 dziecko nunusia.......22.............KRAKÓW.........25.......9.1 0.2011.... Mała929.....19.............katowice.........37.......27.07.2011

mala - ja urodzilam majac 20 lat:) Twoj termin juz niedlugo:D jak sie czujesz? jak ogolnie wrazenia na to ze bedziesz mama?

Tak tak termin sie zbliza wielkimi krokami. hmmm czuje sie jak to w 9 miesiacu troche zle sypiam latam co chwila siku ale i tak nie jest najgorzej bo nie puchna mi nogi i brzuch nie jest tak strasznie duzy dzis nawet sama dalam rade zalozyc skarpety:) a wiem ze dla innych w zaawansowanej ciazy to juz klopot bo ciezko sie schylic:) hmmmm wrazenie ze bede mama? wiedzialam ze damy rade ze z moim M bedziemy ze soba i ze on mnie napewno nie zostawi. Moze jakby mi sie zdarzylo byc w ciazy z jakims nieodpowiedzialnym gostkiem to napewno bylo by kiepsko a tak na niego moge liczyc:) :) W styczniu byl slub i mieszkamy juz sobie razem:) Probowalam sie wkrecic na podobne forum ale duzo juz tam zgranych dziewczyn i trudno sie wciac tu jest malutko to moze jakos sie uda:)

Gość Angelina_sz
cześć też mam 11 miesiecznego synka jestem z krakowa mam 26 lat Możemy pogadać Daj znać :) Pozdrawiam

Gość :0z krakowa
dzielnica krowodrza syn dwa lata:)

Gość mamusienka :D
ja jestem z warm.-maz. moze tez jest jakas mloda mama?? mam 25 lat i polroczna coreczke :)

mamusienka tu sa same mlode mamy . :) Wkrecajcie sie a bedzie wesolo:)

Gość mama kraków
tak mialam 19 lat jak zaszlam:)

Gość mamusienka :D
dziwczyny ja kocham moja mala ponad zycie!! ale cholera czasami mi starsznie smutno, bo szczerze kolezanki o mnie zapomnialy jak urodzilam ( i kij im w ....) i teraz tak naprawde czasami czuje sie bardzo samotna nie ma z kim na kawke na spacer nawet na imprezke bo mezusiia mam wyluzowanego bardzo , z mala zostaje bez gadania , no ale nie ma z kim. I tak siedze w tym domu cholernym ....

Mamusienka jezeli mowisz ze kolezanki ci olaly to wiec jedno ze to jakies krowy byly a nie kolezanki:) Pogadac zawsze mozesz z nami jestesmy otwarte na wszystko:) A kolezanki znajdziesz inne i usmiechnij sie :) Ja zawsze sobie powtarzam ze nie wiele mnie ominie bo co teraz ja w domu w ciazy a kumpele na imprezki. Ja sie troche wyszumialam teraz odpoczynek a potem jak one beda w pieluchach siedziec to ja juz to bede miala za soba i polatam sobie po imprezkach z mezusiem rzecz jasna a z malom moze mi mama troche posiedziec:) Nigdy sie nie bedzie za starym zeby poszalec:)) a tak z nnej beczki sa tu jakies dziewczyny ze slaska??

NICK..........WIEK..........MIASTO..........TC..........TP ineezz........24.............KRAKÓW.........25..Dz.. 18.12.2011 trzmielina....30.............KRAKÓW.........24..... 1 9.10 .2011....1 dziecko nunusia.......22.............KRAKÓW.........25....... 9.1 0.2011....

NICK..........WIEK..........MIASTO..........TC..........TP ineezz........24.............KRAKÓW.........26..Dz.. 18.12.2011

Witam!:-) mam 19 lat i jestem mamą synka który niedługo skończy 5,5 msca jestem z okolic Lublina. Inez a Ty?

hej:) polinkama ja jak widac na poprzedniej strnie mam 25latek i córcie ktora ma miesiac i 6dni,a jestem z Krakowa