Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teneriffe89

Pokłóciłam się z jego matką!

Polecane posty

Gość teneriffe89

jestem z chłopakiem od 3.5 roku, jednak jego mama uwarza że gdyby nie ja to jej synalek miałby lepiej w życiu. Zapomniała takze ze dzieki mnie jej synek poszedl na dzienne studia i ma jedną z lepszych srednich na roku (ona wolala zeby szedl na zaoczne -jak kobiety w ciąży) Czesto moj chlopak uczy się u mnie bo nie ma warunków w domu - jego pokój wygląda jak ciemna klitka. Ja jestem u mojego chlopaka raz na 1,5 miesiaca ostatnio jak u niego bylam (pomagałam mu z angielskiego ) jego mama przylazla i zaczela sie drzec że on ma sesje i ma się uczyć sralala myślalam że ja zabije i powiedziałam jej że nie mam zamiaru tu nigdy więcej przyjść że jeste nie kulturalna i żeby tak dalej robiła to zobaczy jak to wyjdzie. Teraz się boję bo mój chłopak chce się wyprowadzić a ona go szantażuje i ryczy w ogóle nie wiem czy dobrze zrobiłam..

Gość asfdasf
sraj na tesciowa, tak jak ona na ciebie,przemilcz klimat

Gość Anka,23
Nie martw się tą starą prukwą, pewnie jest smaotna i dlatego usiłuje rozwalić Wasz związek, Ty fajnie się zachowujesz i rób tak dalej, nie szargaj sobie nerwółw starą k.... ;)