Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assasaass

Już dzisiaj wyniki matur,a ja nie wiem dalej na jaki kierunek chce iść...

Polecane posty

Gość assasaass

Jestem pomocna,chce robić coś z ciałem,byłabym dobrą pielegniarką lecz ten kierunek za bardzo nie jest opłacalny... myslalam nad kosmetologia tylko slyszalam ze jest bardzo ciezki kierunek,co o tym sadzicie?

Gość klarisssia
Znam kilka osób studiujących kosmetologię i powiem Ci że to w żadnym razie nie może być ciężki kierunek :D

Gość fhxjjmfh
ale rejestrowac to chyba trzeba bylo się wczesniej?

Gość przed A nie stawiamy przecinka
hahaha noo maturzystka

Gość byłam tam i powiem
że najlepiej isc na dziennie , jezeli chodzi o ten kierunek :)

Gość 21latkaaal
polecam cos z przyszloscią, przeciez nie wszyscy bedą fryzjerami i kosmetyczkami.. ;d Może finanse i rachunkowość? ekonomia? ;d ja to studiuje i nie narzekam, zawsze w biurze cos sie znajdzie w zyciu...

Gość assasaass
wlasnie ja biore pod uwage tylko zaoczne.. niestety praca.. ile was kosztowaly te studia? macie teraz prace??

Gość kleoptarta 3245
Finanse i bankowosc ? cos podobnego... teraz to jest najgorszy kierunek jaki mozna studiowac. Ja radze Ci jak nie wiesz za co sie zabrac to moze zrob sobie rok przerwy i zastanow sie co tak naprawde cie ciekawi , co chcialabys robic. Jesli chodzi Ci o zaoczne prywatne to dośc drogie sa moja kumpela placi 500złoty miesięcznie we wro

Gość assasaass
tak.tez slyszalam ze 500zl za miesiac... moze ktos sie wypowie jeszcze> co do Finansów itp to ja odpadam nienawidze liczenia,liczb itp

Gość zakochana narzeczona
a co myślicie o szkole policealnej ? np. technik farmaceuta albo technik obsługi ruchu turystycznego ?

Gość assasaass
technik obsługi ruchu turystycznego ?na czym to polega? dobre sa te kierunki?farmaceuta fajna sprawa.

Gość 21latkaaal
Ekonomia: finanse i rachunkowosc a nie bankowość idiocie na górze ;d a pozatym tam duzo matmy, dla głąbów najlepsza pedagogika, powodzenia bezrobotni

Gość brzydka w związku.
Od mojej matury minęło z 5 lat i ja nadal nie wiem na jaki kierunek iść :O

Gość 21latkaaal
powodzenia ;p pasożycie, jakos sie ulozy na zasilku

Gość technik farmaceuta to moze ja?
ja wybieram sie na ten kierunek :) tez mam problem z wyborem kierunku itd. nie wiem czy to do konca to?? Rok juz przesiedzialam w domu i nadal jestem w kropce :( ehhh

Gość fsgdthtykyuklyli
Przed "a" jest przecinek, gdyż "a ja nie wiem dalej..." jest zdaniem podrzędnym, łomy :classic_cool:

Gość assasaass
dzisiaj o 00 sa :D wiec mozna powiedziedc ze jutro :)

Gość brzydka w związku.
Ja już jestem po 2 kierunkach studium. Miały mi chociaż przybliżyć to co chciałabym robić, jednak na próżno. Dowiedziałam się jedynie czego na pewno nie chcę robić :P :D

brzydka w związku. a jakie kierunki ukończyłas? :)

Gość brzydka w związku.
pierwszy kierunek to higiena stomatologiczna, praca po tym jest ale mnie to nudzi. Niestety te kierunek obrzydził mi również inne medyczne kierunki Drugi kierunek to studium ekonomiczne, który również mnie zraził. Nie wiem już co mam z sobą począć. Do niczego się nie nadaję :O

Gość assasaass
moze iz na kosmetologie :0 a co sadzicie o tym zeby nie studiowac tylko porobic sobie kursy??

Rynek pracy na dzien dzisiajeszy jest jaki jest :/ mam wielu znajomych ktorzy maja wyzsze wyksztalcenie i nie maja pracy. Moja kuzynka doradzila mi wybór studium 2-letniego. Przerwala studia i ukonczyla tech. farmaceutycznego i prace znalazla bez problemu :) Dlatego teraz wole postawic na cos zawodowego, a na studia wyzsze nigdy nie jest za pozno.. wiec gdyby byly mi jescze potrzebne moge zaczac :)