Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deserto

Potrzeba wygadania się

Polecane posty

Gość deserto

Żadna nowość. Nie potrafię zaangażować się w nowy związek. Mam mnóstwo obaw, wyszukuję problemy i w końcu uciekam. Oczywiście mam za sobą nieudany związek. Nie lubię tego wyrażenia, ale "złamane serce" pasuję do mojego obecnego stanu emocjonalnego. Ostatecznie z przeszłością rozprawiłam się jakieś pół roku temu ale od tamtej pory jest we mnie straszna pustka z jednoczesną tęsknotą za bliskością. Czy ma to sens?... Pewnie nie. Jest tylu dobrych facetów, a ja ciągle uciekam. Nie chcę być sama a jednocześnie nie potrafię nie być sama. Boże, pokręcona ta moja logika, zresztą jak ja sama. Jest we mnie coraz więcej cynizmu i chyba już nie wierzę w stałość uczuć. Nie ma rzeczy trwałych. Wszystko może się zmienić. Oj mamo, ale przynudzam. Jak sam tytuł wskazuje, po prostu chciałam się wygadać...

Mogłabym powiedzieć dokładnie to samo i też mam potrzebę wygadania się, a nie mam komu..... Pozdrawiam.

Może jestem za młoda żeby cię pocieszyć czy jakoś wesprzeć ale sama kiedyś miałam podobną sytuację. Kiedyś powiedziałam sobie że nie zwiąże się z żadnym facetem. Zajmę się sobą, szkołą , przyjaciółmi... aż któregoś dnia trafiła we mnie strzała amora i jestem z facetem już 7 miesięcy. Daj sobie trochę czasu, aż któregoś dnia znajdziesz tą drugą połówkę : pozdrawiam.

Gość deserto
Tak, słyszałam że potrzebuję czasu... Mam nadzieję, że "czas" pomoże :).

Gość mam to samo .
:(

Gość pewnieeeeeeeeee
"Jest tylu dobrych facetów, a ja ciągle uciekam." jest? oO naprawde?