Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blokerka :O :(

Zdałam sobie okrutną sprawę. Nigdy nie będę miała własnego domu :(

Polecane posty

Zawsze myślałam, że sprzedam swoje mieszkanie w bloku i wybuduję za to mały domek... niestety rzeczywistość mnie poraziła :O Za cenę mieszkania mogę jedynie kupić działkę i "kilka cegieł" :O Nigdy nie będzie mnie stać na dom i będę się kisić w bloku do końca moich okrutnych dni :O

Gość ladaco
masz piwnice przeciez

masz swoje mieszkanie i jeszcze ci źle? to oddaj tym, co nie mają i przeprowadź sie pod most, może wtedy docenisz to, co masz

Pewnie, że mi źle :O Na rachunki trzeba wydać prawie całą wypłatę bo są tak kolosalne. Mając swój dom płaci się 2x mniej. Ogrzewania nie można włączać i trzeba marznąć całą zimę. Sąsiedzi podsłuchują i wścibiają nos w nie swoje sprawy a o jakimkolwiek zwierzęciu czy ogródku mogę sobie pomarzyć.

Gość osobazałamana
Ja tez. A wiecie ze ja mam siostre, ktora ma 2 zabojstwa na koncie? Ksiedza i geja. Zniszczylam ja i wszystko mi pasuje. Ona powinna siedziec i wszystko pasuje. Dlatego mnie niszcza bo przez nia nie ma kasy bo niewydana tak uwazaja. Nie morderczyni. Zabila ksiedza i geja - tylko to pasuje. Ta Smieszka sie JEJ boi. O mnie mi powie nieprawda czy cos tam i UWAZAM, ze ona wymyslila wiecie ten spisek na brata, zeby go zabic, ze mna, ze z matka - pasuje wiecie i wszystko gra. Nie wiem - staly adres W OGOLE jej sie nie trzyma i tyle. Ja tylko widzialam bez matury i tak dalej. Bo wiecie na kogo to zwalic? Na nia. I wtedy ze sklepu taki sprzedawca musialby sie z nia hajtac i to by bylo ich. I tyle. Ja nie moge ale historia. Bo mi by mowili - wiesz nie obraz sie ale nie pasuje Ci isc do sklepu. Czemu nie wiemy? Dalibysmy Ci prace, ale nie pasuje. I co wtedy? Co ja mialabym zrobic? Hotel ma Ilona przeze mnie - dobrze nie musze byc w hotelu choc mi pasuje, ale teraz baby z Wroclawia do piekla za ogrodnctwo, kto mnie tam w morderstwo wrabial. AGNIESZKA SMIESZKA wiecie - bez przesady - z takimi osobami sie NIE ROZMAWIA - imie, nazwisko, adres - jej sie tez staly adres nie trzyma. Chyba tez kogos zabila - uwazajcie i tyle moi drodzy i tyle. Zeby ze mna nie trzymala - dziwne. Tez chyba ksiedza i geja - pogwalcona, bajek sie trzyma i ZUPELNIE normalna. Tak pasuje inaczej nie - i ten komputer i listy - ksiedza bo nienawidzila, a geja zeby sie nie musiec hajtac. Tylko takie cos pasuje - 2 noze na Smieszke. A ja jej gwaltu wspolczulam - tam jest JEDNA RZEZNIA. Dlaczego Agnieszka nie moze byc w ksiazkach - na pewno jej nie chca - na mnie - nie pasuje bo trzyma z ilona i jej FACETEM - oni sie go juz boja wiecie - mnie tez, ale ja nie zrobie nic. Ja nie przyjade moze tak, a reszta niech sie martwi i tyle. I to jest jak mnie Ilona przez po prostu SIOSTRE KANALIE z hotelu w Niemczech wyrzucila - bo moglam byc a nie mam. Bo sie do ojca nie przyznaje. To sie przyznam przez rodowod i moge byc choc ta kanalia Ilona mi rzadzic nie bedzie wiecie - jej ojciec pieniadze przynosil, paszport ma po nim - ja mialam miec brytyjski. A wiecie jak ten jej facet ja rucha? Wszystko sie trzesie. TO STRACH sie zadawac z taka - przeciez to rozerwac czlowieka, a czy to o to chodzi. Poza tym oni pija i sa OHYDNI. I takie mam o nie zdanie. Ze pija piwo zeby byc Niemcami. Ja i tak ten hotel bede miala wiecie w Niemczech przez ojca i rodowod na Niemcy i sklep tez, ale sklep juz tylko w USA i tyle. A reszta mnie nie obchodzi bo nie i juz. Bo chcialam miec papiery - a manko im powiem? To trzeba byc od zalogi, zeby sie wszystko zgadzalo ale nie trzeba z innego kraju wiecie tylko trzeba sie umiec z manka wybronic. I do tej pory w razie co musialam miec papier, a teraz sie wybronie bez papieru bo mi uznali, ze nieslusznie mnie z magazynu wyrzucila z holandii - miala mi dac jakis regulamin ze lazic nie moge, wszystko bez sensu przez to bo widza. W tym ogrodnictwie to samo - komus moglo byc rzeczywiscie slabo, usiadl sobie i do domu spadaj - nie jestes dzieckiem. Takie samo cos to bylo - gdybym wiedziala to bym nie lazila, a tu bym... zrobila to samo bo mnie za Anie chcialy zabic, ze po jej stronie, a szmata i jedza ostatnia i ona mogla byc, a Zaklina nie bo bez rodziny. Nie wiem - wszystko mi juz jedno. Zaklina zabila zeby dzieci nie miec. Ten brat jest po stronie Zakliny wiecie, ze madrzejsza od Ani a wszystko na nia i jest z niej dumny, ze z takiej szkoly uciekla - co on bredzi? Wariat i tyle. Jakiej? A z tych zabojstw tez. Listonosza zwlaszcza. To wszystko ostatnie mendy sa co tam siedza i tyle mnie to wiecie. Ale leje - co wy na to wszystko :(

Gość osobazałamana
Wiecie - niech sobie kazdy gada co chce - musialam pojechac do pomidorow bo pasowalo mi po Ani rodzicow zabic. I tyle :( Jej sie noz trzyma i to chyba nawet nie dwukrotnie - moze i 4 zabojstwa. Najmadrzejsza na swiecie - beznadziejna rowno. O mnie slyszec nie chciala. Chyba sie lesbi w tych pomidorach. Trudno orzec wiecie. Tyle wam napisze i koniec w dzien sw. Piotra i Pawla - obecnie najwieksze sw. koscielne w Polsce. tak wychodzi, ale to nieprawda. na razie bo burza straszna :(